MUNDO DEPORTIVO

El Europa da la sorpresa
HISTÒRICS Ganó al Sant Andreu e igualó con el Horta y jugará contra el Badalona
Silvia Ramos / BARCELONA
10/08/06 03:00 h.El Europa se medirá al Badalona en semifinales después de clasificarse en la jornada de ayer en el triangular de los Històrics ante Sant Andreu y Horta.
El primer partido, Europa-Sant Andreu, se decantó del lado graciense no sin apuros ya que delante tenía a un Sant Andreu entregado pero que jugó mas con el corazón que con cabeza. Los de Manolo Márquez esperaron su oportunidad y consiguieron el gol de la victoria por mediación de Gallego.
El Sant Andreu, que había perdido ante el Europa veía como se le escapaba una eliminatroia en la que partída como favorito. Los nervios se apoderaron de la calidad cuadribarrada. Nada más comenzar el choque, Ismael recogió un rechace dentro del área y en un despiste de la defensa del Sant Andreu y logró transformar el primer gol del partido. A partir de ahí los cuadribarrados se volcaron al ataque y consigueron el gol del empate en el eminuto 41 cuando Charles recogió un balón periddo en el área. En el tercer partido el Europa se dedicó a guardar el resultado para certificar su pase a las deseadas 'semis'.

DIARIO SPORT
El rotativo barcelonés destaca que el Europa fué más efectivo y aprovechó su ocasión para vencer al Sant Andreu y dar la sorpresa del Torneig.

Cliquea la imagen para ampliarla

WEB OFICIAL C.E. EUROPA

El website del club escapulado informa mediante Àngel Garreta que "El derbi de 45 minuts amb que es va obrir el grup 3 del Torneig d'Històrics va tenir l'agradable sorpresa d'una victòria escapulada. El pes del joc va recaure en els jugadors andreuencs, que com a amfitrions i teòric favorits van buscar en els primers instants un gol matiner, que bé podria haver arribat en un remat de Rodri al travesser als 6 minuts de partit.Les millors ocasions durant els primers 25 minuts d'encontre van caure del cantó quatribarrat. L'Europa, però, es va mostrar resolutiu darrera i ràpid en els intents de contraatac. Al minut 36, Delmàs va servir un còrner precís cap al segon pal on el central Gallego, amb una gran rematada de cap, va enviar la pilota al fons de la xarxa fent l'1-0.Amb el marcador a favor i a falta de només vuit minuts, l'Europa va tapar tots els espais en els intents del Sant Andreu, més amb el cor que amb el cap, per empatar. Novament el central Rodri va tenir una clara ocasió de gol a cinc minuts del final, però Albert, sota pals, va estar providencial en una gran aturada després d'una mitja volta del central andreuenc a l'àrea gran. El partit va acabar amb victòria i a l'Europa li servia un empat amb l'Horta per estar a semifinals."

WEB U.E. SANT ANDREU

J. Royo narra la jornada de ayer para el Sant Andreu, e informa que:

El Sant Andreu cau eliminat del Torneig d'Històrics
Jordi Royo El Sant Andreu va caure eliminat del XXIè Torneig d'Històrics del Futbol Català, en que aquest any fa d'amfitrió, després de no aconseguir guanyar cap dels dos partits del triangular de la fase de grups. Els homes de Jaume Creixell van caure per la mínima davant l'Europa i van empatar amb l'Horta. L'empat entre aquests dos últims equips en el darrer partit va fer semifinalista a l'Europa.
EUROPA, 1 - SANT ANDREU, 0
En el primer partit l'Europa va vèncer al Sant Andreu gràcies a la seva efectivitat. Els quadribarrats van ser els dominadors, però els hi va faltar encert en atac. I això que d'oportunitats no en van faltar ja que en els primers cinc minuts Rodri va enviar una pilota al pal i Santamaría va xutar desviat. Més tard, en el minut 31, Javi Ortega va estar a punt de marcar però la defensa escapulada va aconseguir treure la pilota.
Llavors, al minut 35, els homes de Manolo Márquez es van avançar en un contracop, tot aprofitant un error defensiu del Sant Andreu. En els darrers minuts el Sant Andreu va apretar i va tenir opcions per empatar el partit, però la sort tampoc va acompanyar i el marcador ja no es va moure.
SANT ANDREU, 1 - HORTA, 1
I si el resultat del primer partit va ser una sorpresa també ho seria el del segon, ja que el Sant Andreu tampoc va ser capaç de vèncer a l'Horta i va veure com les opcions d'arribar a semifinals s'esvaïen per complet. Al minut 11 els hortencs van marcar aprofitant un error defensiu de Navas que va obligar al Sant Andreu a jugar a remolc. El gol va fer reaccionar als homes de Jaume Creixell, però no aconseguirien donar la volta al marcador.
Godino va avisar amb una vaselina que va treure la defensa de l'Horta sota pals i en el minut 40 Charles va empatar amb un xut ras des de la frontal de l'àrea. Però el temps es tirava a sobre dels interessos andreuencs i el Sant Andreu ja no va poder donar la volta al marcador.