7.9.06

Comunicado Oficial ANDREUENCS'98

En exclusiva y como siempre el primer medio del Sant Andreu que lo hace oficial, el comunicado de Andreuencs'98 leído y oficializado en la Asamblea Ordinaria de Socios que ha recibido la ovación de sus asistentes.
------------------------------------------------------------------------------------
Sant Andreu de Palomar, 6 de setembre de 2006
Volem comunicar-vos una notícia que, de fet, és un secret a veus. Però hem volgut esperar a l’assemblea de socis per a fer-la oficial.
El fet és que, després de molt parlar i debatre, hem cregut oportú que el cicle d’Andreuencs’98 s’hagi acabat.
Pensem que és el més convenient per al grup, doncs hem constatat que no podíem mantenir el nivell que es correspon amb la nostra trajectòria. Ha estat, lògicament, una decisió difícil, però sovint cal prendre la opció correcta, i no aquella que ens agradaria. Els anys passen, i tots nosaltres anem agafant cada cop més responsabilitats a nivell personal. Això, juntament amb el fet que el club no ha vist incrementada la seva massa social, tot i l’ascens de categoria, ens ha fet prendre aquesta decisió, ja que no hem pogut tenir un relleu generacional suficient per seguir mantenint el nivell del grup.
Andreuencs’98 va donar suport a l’equip per primera vegada l’1 de febrer de 1998 en un derbi contra l’Europa. Al llarg d’aquests 8 anys i mig, ha anat passant molta gent pel Gol Nord, però sempre amb una filosofia molt clara: animar el Sant Andreu, donar color a la grada del Narcís Sala, acompanyar l’equip allà on jugués, i tot això rebutjant sempre la violència i deixant de banda qualsevol simbologia política.
Hem demostrat que els resultats esportius no han fet minvar la nostra fidelitat i dedicació cap a l’entitat. De fet, vam viure la pitjor etapa esportiva del club en tota la seva història, com va ser la temporada a Primera Catalana. I anys després, vam poder gaudir del somiat ascens a Segona B.
La dissolució d’Andreuencs’98 no implica que els seus membres deixin d’assistir als partits, i treballar en iniciatives a favor del club. Per exemple, d’aquí a poc es farà una nova web adreçada a tots els seguidors quadribarrats, amb un fòrum, informació relacionada amb els desplaçaments, i continguts d’actualitat del nostre club. A més de la web, s’està treballant en altres iniciatives, com per exemple d’aquí a uns mesos treurem un llibre que recopilarà la història d’Andreuencs.
Segur que en aquests 8 anys hem comès moltes errades. Volem donar les nostres més sinceres disculpes, sempre hem volgut actuar pel bé del club.
Ja per finalitzar, volem donar les gràcies a tots aquells que han contribuït a fer més gran el nom d’Andreuencs. Agrair a tots els qui han viatjat amb nosaltres, els qui han pintat alguna pancarta, han cosit alguna bandera, s’han deixat la veu al Gol Nord, han col•laborat econòmicament, també a tots els jugadors, entrenadors i directius que ens han recolzat, i en definitiva, a tots els qui han entès la nostra filosofia d’animació. Tots ells també formaran part de la història d’aquest grup, i han posat el seu gra de sorra en fer més gran la Unió Esportiva Sant Andreu.
Amb aquestes paraules, Andreuencs’98 s’acomiada de tots vosaltres i posa el seu punt i final.
SEMPRE ANDREUENCS!
VISCA EL SANT ANDREU!
----------------------------------------------------------------------------------------
Sant Andreu de Palomar, 6 de septiembre de 2006
Queremos comunicaros una noticia que, de hecho, es un secreto a voces. Pero hemos querido esperar a la asamblea de socios para hacerla oficial.
El hecho es que, después de mucho hablar y debatir, hemos creído oportuno que el ciclo de Andreuencs'98 se haya acabado.
Pensamos que es lo más conveniente para el grupo, pues hemos constatado que no podíamos mantener el nivel que se corresponde con nuestra trayectoria. Ha sido, lógicamente, una decisión difícil, pero a menudo hace falta tomar la opción correcta, y no aquella que nos gustaría. Los años pasan, y todos nosotros vamos cogiendo cada vez más responsabilidades a nivel personal. Esto, junto con el hecho que el club no ha visto incrementada su masa social, pese al ascenso de categoría, nos ha hecho tomar esta decisión, puesto que no hemos podido tener un relevo generacional suficiente para seguir manteniendo el nivel del grupo.
Andreuencs’98 apoyó al equipo por primera vez el 1 de febrero de 1998 en un derby contra el Europa. A lo largo de estos 8 años y medio, ha ido pasando mucha gente por el Gol Nord, pero siempre con una filosofía muy clara: animar el Sant Andreu, dar color a la grada del Narcís Sala, acompañar al equipo allá dónde jugara, y todo esto rechazando siempre la violencia y dejando de lado cualquier simbología política.
Hemos demostrado que los resultados deportivos no han hecho menguar nuestra fidelidad y dedicación hacia la entidad. De hecho, vivimos la peor etapa deportiva del club en toda su historia, como fue la temporada en Primera Catalana. Y años después, pudimos disfrutar del soñado ascenso a Segunda B.
La disolución de Andreuencs’98 no implica que sus miembros dejen de asistir a los partidos, y trabajar en iniciativas a favor del club. Por ejemplo, dentro de poco se hará una nueva web dirigida a todos los seguidores cuatribarrados, con un foro, información relacionada con los desplazamientos, y contenidos de actualidad de nuestro club. Además de la web, se está trabajando en otras iniciativas, como por ejemplo dentro de unos meses sacaremos un libro que recopilará la historia de Andreuencs.
Seguro que en estos 8 años hemos cometido muchos errores. Queremos dar nuestras más sinceras disculpas, siempre hemos querido actuar por el bien del club.
Ya para finalizar, queremos dar las gracias a todos aquellos que han contribuido a hacer más grande el nombre de Andreuencs. Agradecer a todos quienes han viajado con nosotros, quienes han pintado alguna pancarta, han cosido alguna bandera, se han dejado la voz en el Gol Nord, han colaborado económicamente, también a todos los jugadores, entrenadores y directivos que nos han apoyado, y en definitiva, a todos quienes han entendido nuestra filosofía de animación. Todos ellos también formarán parte de la historia de este grupo, y han puesto su grano de arena al hacer más grande la Unió Esportiva Sant Andreu.
Con estas palabras, Andreuencs'98 se despide de todos vosotros y pone su punto y final.
SEMPRE ANDREUENCS!
VISCA EL SANT ANDREU!