2.9.06

Escamot Quatribarrat, savia nueva

La afición adreuense está de enhorabuena. Una nueva peña, formada por jóvenes seguidores, hará su debut mañana domingo, nada más y nada menos en un Derbi ante el F.C. Barcelona B y ante las cámaras de C33. Así, un nuevo grupo se presentará ante la afición del Narcís Sala con un objetivo en mente: fomentar y apoyar a los equipos de la U.E. Sant Andreu. Deseamos toda la suerte a la nueva peña de seguidores en su andadura que acaban de iniciar. Publicamos seguidamente el comunicado oficial de presentación que la nueva peña Escamot Quatribarrat nos ha hecho llegar a través del correo electrónico:
--------------------------------------------------------------------------------

"Al llarg de la temporada passada, 2005-06, uns quants joves que s’asseien pel lateral del Narcís Sala van començar a establir amistat entre ells a traves d’un nexe comú: la Unió Esportiva Sant Andreu.

La temporada anava avançant i varen començar a donar-li voltes al fet de fer una penya, però el temps va anar passant i quan van decidir tirar endavant la penya ja només quedava un partit com a locals, el Sant Andreu – Benidorm. Per matar el “gusanillo” van decidir fer un mini “tifo” per aquest partit al gol sud i van començar a planificar-se per poder debutar en el primer partit com a locals de la temporada 2006-07.

ESCAMOT QUATRIBARRRAT té com objectiu principal animar al primer equip de la Unió Esportiva Sant Andreu allà on jugui. A part del primer equip, també, intentarem animar a la resta d’equips del club en la mesura que les nostres diverses obligacions i feines ens ho permetin.
ESCAMOT QUATRIBARRAT també, té com objectiu fomentar i difondre el sentiment andreuenc. Rebutgem de manera clara la violència als estadis i en qualsevol lloc."