2.10.06

Crónicas

El Sant Andreu aprovecha su superioridad

Matías Irace se erigió protagonista al abrir el marcador y ser objeto del penalti que supuso el segundo tanto

02/10/06 Partido empalagoso y aburrido en el que las iniciativas de peligro fueron cuatribarradas. La expulsión del oscense Rudy y la entrada de Matías Irace fueron determinantes para la victoria local.
En la primera parte empezó avisando el Sant Andreu y a los 5 minutos Jordi Martínez clavó el balón en el palo derecho de la portería de Rubén. La jugada de más peligro por parte visitante fue de Rudy en el 20' cuando cabeceó un balón a las manos de Javi Ruiz.
La nota negativa de la primera mitad fue la sustitución de Rodri por Lucas Viale a consecuencia de un codazo que le hizo sangrar y que le hizo marchar del terreno de juego muy enfadado.
En la reanudación, el Huesca se vio mermado por la expulsión de Rudy. El partido entro en una fase de más espectáculo a raiz de la entrada Irace. Este jugador, dos minutos después de entrar en el campo, inauguró el marcador de lanzamiento de falta directa y en el 77' volvió a ser protagonista, al ser derribado dentro del área visitante. Godino desde los once metros no falló. Más tarde, el defensa central Sito, provocó un penalti sobre Edu y Camacho recortó distancias. Y sólo dos minutos después, Jordi Martínez cabeceó a placer un centro de Piera por banda izquierda estableciendo el 3-1.
Fuente e imagen: MD
La SD Huesca cae en Sant Andreu (3-1)
De nuevo una expulsión en el inicio del segundo periodo dejó a los azulgranas con un hombre menos y las opciones de conseguir un resultado positivo en el Narcis Sala se esfumaron. Fue una de las claves de un partido donde el Huesca puso el fútbol y el Sant Andreu los goles.
Al final 3-1 y tres partidos sin ganar que han frenado la buena trayectoria oscense en este inicio de liga.Las tarjetas, con la expulsión de Rudy que sustituía a Roberto, están siendo un serio problema y lo mejor que puede hacer el equipo es olvidarse de los colegiados cuanto antes para no entrar en una dinámica que puede salirle muy caro a los de Villanova.
En la primera parte el Huesca controló el encuentro, sin muchas ocasiones de gol y dejando a los catalanes sin opciones. Fue en el segundo periodo cuando la expulsión de Rudy dejó al equipo tocado y el Sant Andreu se aprovechó y minutos después se adelantaba en el marcador. Con el 1-0 el partido se ponía cuesta arriba pero el Huesca no perdió la cara, aunque la situación se complicaba todavía más con el penalti que cometía Robert y que era el 2-0. Aún con este resultado adverso el Huesca siguió atacando y fruto de ello llegó el 2-1 que conseguía Camacho de penalti y que hacía recuperar esperanzas para intentar por lo menos la igualada. La lástima fue que pocos minutos después llegaría el 3-1 que sentenciaba el choque.
No está mereciendo tan mala suerte el conjunto de Manolo Villanova que lleva un punto en tres partidos que le mantienen en la zona intermedia de la clasificación, aunque descolgándose del grupo cabecero.
Crónica de Radio Huesca
Irace surt i lidera l'equip cap a la victòria i la zona de promoció
Gabriel Pérez El Sant Andreu continuar fent un fortí del Narcís Sala. El conjunt quatribarrat ha superat a la SD Huesca en un partit que no s'ha decidit fins al tram final. L'entrada de l'argentí Matías Irace al camp ha donat ales als andreuencs que, fins aquell moment, es trobaven amb moltes dificultats per obrir la defensa d'un equip que, malgrat jugar amb deu, es defensava amb ordre.
La primera meitat ha estat força igualada. Els de Jaume Creixell, com és lògic, portaven la iniciativa però els aragonesos no renunciaven a buscar la porteria de Javi Ruiz i ho feien amb ambició tot i que sense arribar a crear ocasions clares. Els de Manolo Villanueva s'apropaven a l'àrea quatribarrada, però la defensa andreuenca ha estat molt sòlida i no ha deixat espais. Només al minut 20 un cop de cap de Rudy ha posat l'ai al cor dels seguidors locals.
Amb la feina defensiva controlada, l'equip també ha buscat el primer gol. L'ha estat a punt de trobar en una doble acció de Rodri al minut 5 però el seu primer remat ha picat al pal i el segon l'ha tret sota pals un defensa del Huesca. Aquesta ha estat la millor ocasió del primer temps ja que el conjunt aragonès també ha sabut defensar-se amb ordre.
Després del descans, la situació ha donat un canvi brusc al minut 47. Rudy, que ja al primer temps havia donat un cop al nas a Rodri i havia obligat al central andreuenc a marxar al vestidor amb força sang a la cara, ha tornat a repetir acció. En aquest cas, la víctima ha estat Navas i l'àrbitre ho ha vist clar. Sánchez Ramos li ha mostrat la vermella directa. Abans però d'aquesta jugada, Jordi Martínez ha tingut el primer gol al seu cap després d'una bona centrada de Fran Piera però el porter Rubén Falcón, ben col·locat, ha aturat la pilota.
Amb inferioritat numèrica, el Huesca s'ha tancat totalment a la seva àrea deixant totalment la iniciativa del joc a un Sant Andreu que s'ha trobat amb moltes dificultats per superar l'entramat defensiu muntat pels aragonesos. Els andreuencs tocaven i tocaven la pilota al mig del camp, però no aconseguien trobar espais.
Així estava la situació quan Creixell ha donat entrada al camp a Matías Irace. En només tres minuts, l'argentí ha revolucionat el partit. Primer ha forçat una falta a la frontal de l'àrea i després s'ha encarregat de transformar-la amb un llançament suau que ha superat la tanca i ha deixat totalment venut a Rubén Falcón. Era l'1-0 i, ara sí, l'equip aragonès no tenia més opció que estirar-se i començar a deixar espais.
Així, el Sant Andreu ha començat a arribar amb perill i al minut 78 Irace ha entrat bé per la banda esquerra, ha encarat a Robert i ha provocat un penal que Godino ha transformat en el segon gol andreuenc. El partit semblava vist per sentència però el Huesca no ha llançat la tovallola i, instants després, un altre penal, en aquest cas de Sito sobre Roldán, ha permès a Camacho reduir distàncies.
Tot feia indicar que tocaria patir però amb el Huesca obert buscant l'empat, ha aparegut Godino. L'andalús ha servit una bona pilota en profunditat per a Fran Piera que ha arribat fins a la línia de fons i ha centrat una pilota d'or que Jordi Martínez només ha hagut d'empènyer amb el cap al fons de la xarxa, sentenciar, ara sí, l'encontre.

Camp: Narcís Sala. 1.000 espectadors. UE Sant Andreu: Javi Ruiz, David Malo, Rodri (Lucas Viale, 41'), Navas, Sito, Charles, Godino, Fran Piera, Santamaría (Irace, 66'), Arnal (Manel, 46') i Jordi Martínez. SD Huesca: Rubén Falcón, Robert, Suárez, Rigo, Borja, Camacho, Castán (Valdés, 72'), Nacho Jara (Blázquez, 72'), Rodri, Edu Roldán i Rudy. Àrbitre: Sánchez Ramos (tinerfeny). T.G.: Lucas Viale, Fran Piera / Rigo, Castán, Nacho Jara, Edu Roldán i Rudy. T.V.: Rudy (47').Gols: 1-0, Irace (69'). 2-0, Godino, pen. (78'). 2-1, Camacho, pen. (82'). 3-1, Jordi Martínez (85').
RODA DE PREMSA DE JAUME CREIXELL
"Ja he avista que no hi haurà cap partit fàcil. El Huesca és un equip de gent molt veterana, que gairebé tots han estat a Segona B. Està molt ben posat i ha costat. Al final, la lluita i les ganes dels jugadors ens han fet aconseguir els tres gols."
"Cervián, a l'acabar l'escalfament, ens ha comentat que tenia molèsties i hem hagut de treure al Sito, que no estava convocat. El Rodri ha rebut un cop molt fort al nas. Encara no sabem si té desviació trencament."
"A Sito i a Viale els he vist igual que tots, amb un nivell normal. El partit ha estat molt trabat davant un equip que sap posar-se molt bé al darrera i buscava el joc directe. Ens ha costat molt però lo difícil s'assaboreix més."
"No he pogut veure l'expulsió perquè justament en aquell moment estava bevent aigua."
"Avui hi haurà algun jugador que ha perdut quatre kilos. La calor era horrorosa i això també afecta però si mirem em tingut la possessió de la pilota i, potser no moltes ocasions, però sí efectivitat. És important el gol de Jordi perquè va agafant moral."
"Sumar a casa és molt important perquè si ho fem, a fora ens podem permetre fallar. Ara a Benidorm anirem igual però son tres partits guanyats a casa davant equips que ens ho han posat molt difícil."
RODA DE PREMSA DE MANOLO VILLANUEVA
"No servei de res treballar durant la setmana, exigir als teus jugadors màxima atenció, actitud, jugar al futbol i respectar a l'àrbitre si després ve el que ve. Crec que en aquesta jugada Navas no té la consciència tranquil·la. Ell ho fa per veure si pica l'àrbitre i l'àrbitre estava boig per picar. Crec que és una entrada normal."
"Ha mirat d'una forma a un equip i un d'una altre a l'altre."
"Nosaltres estàvem perfectament. La primera meitat ha estat molt igualada. Hem arribat cinc o sis vegades amb opcions però a partir del minut 2 de la segona part, canvia tot. Portàvem el partit encarrilat perquè no ens estaven fent ocasions i ve una jugada al mig del camp on perdem la pilota per culpa de una falta que no xiula i d'aquí ve la falta que ha significat el primer gol."
"A la segona part ens han cosit, però no els jugadors contraris. No tinc un equip dur però ens enduem una quantitat de targetes massa alta. Les mateixes entrades eren targetes per nosaltres i per a ells no."
Fuente: Web Oficial U.E. Sant Andreu