10.11.06

Alberto García quiere pisar el Narcís Sala

Alberto García, exportero del Sant Andreu, quiere ser titular en el Narcís Sala tras perder el número uno en favor de Carlos Craviotto, justo la semana pasada. Quim Banal, Céspedes, Dieguito y Quim Boadas se perfilan como titulares, Xavi Comas podría entrar por la sanción a Alan Baró y el ex de Villarreal y Águilas quiere volver al estadio que le lanzó a la fama. aquí vemos la entrevista a la web oficial del Miapuesta, por Sílvia Planas.
Alberto García diu que lluita per recuperar la titularitat al Miapuesta

(Publicat el 08.11.2006) SÍLVIA PLANAS / DIARI DE GIRONA
Una de les novetats principals, per no dir la principal, del partit de diumenge passat del Miapuesta contra l´Hospitalet va ser el canvi en la titularitat a la porteria. Ernest Calero va substituir el que fins llavors era porter titular indiscutible, Alberto García, per Carles Craviotto. El lleidatà ja havia debutat com a porter de la Unió en el primer partit d´aquesta temporada al camp de l´Espanyol perquè García arrossegava uns problemes gàstrics.
A partir de la segona jornada, però, Alberto García havia defensat els pals del Miapuesta tots els partits. Sobre la seva possible tornada a la titularitat diumenge contra el Sant Andreu, l´exporter del Barça va sentenciar que «el futbol m´ha ensenyat a no esperar res». «Em dedico a treballar al màxim del meu nivell a cada entrenament perquè l´únic que val, al cap i a la fi, és el treball que fa un mateix per ell i per l´equip», va assegurar Alberto, qui va afegir que respecta la decisió presa per l´entrenador de l´equip de deixar-lo a la banqueta.
Respecte al canvi d´imatge que el conjunt altempordanès va demostrar diumenge passat, el porter barceloní va ressaltar que hi va haver «molta contundència defensiva» i que el joc desenvolupat per l´equip «pot ser una línia a seguir».
Alberto va ser contundent, però, en descriure la situació «complicada» de l´equip, afirmant que l´equip «no està per regalar res» a partir d´ara, però que és optimista sobre les possibilitats del conjunt perquè «queda molta Lliga i poden passar moltes coses». «Només el temps dirà on mereixem estar», va concloure el jugador.
Per altra banda, l´equip, que va tornar als entrenaments ahir després de la jornada de descans de dilluns, s´entrenarà la resta de la setmana al camp de La Vinyassa de Roses per habituar-se al tipus de terreny -gespa artificial- de l´estadi Narcís Sala on s´enfrontarà diumenge vinent contra el Sant Andreu.