11.11.06

Calero, con todos

Calero s'endú tota la plantilla al Narcís Sala

"Dóna gust veure entrenar aquest equip", comenta el tècnic

(Publicat el 11.11.2006) El tècnic del Miapuesta Figueres, Ernest Calero, s'endurà demà tota la plantilla al Narcís Sala de Sant Andreu. Calero ha decidit convocar tot l'equip per la trascendència del partit, que començarà a les 12 h, i les úniques baixes seran les dels sancionats Ivan Díaz i Alan Baró. L'equip ha fet aquest matí l'última sessió preparatòria de la setmana, a l'annexe de l'estadi de Vilatenim, clarament perfilada amb vista a l'encontre enfront dels de Jaume Creixell.

Tot i que la situació de l'equip és molt delicada, el discurs de l'entrenador unionista transmet optimisme. El fet que dins l'actual plantilla de la Unió hi hagi set jugadors -Vivó, Boadas, Céspedes, Xavi Comas, Banal, Dieguito i Albert Garcia- que han vestit en èpoques anteriors la samarreta del Sant Andreu, a banda del mateix Calero i del preparador físic, Ramon Tribulietx, que també han defensat els interessos dels del Narcís Sala, no afegeix, segons el tècnic, més pressió al partit: "Espero que el nivell de tensió sigui el mateix de la setmana passada, que ja va ser molt alt", comenta.
Calero fuig de qualsevol polèmica amb els quatribarrats: "El partit no és especial. Ja és prou important per la situació en què ens trobem. Volem guanyar, però per la nostra situació, no perquè el rival sigui el Sant Andreu". El tècnic remarca que l'equip ha crescut en molts aspectes en els últims dies -"està treballant amb intensitat, agressivitat, concentració i solidesa, i la veritat és que hem avançat molt", diu- i afegeix que per intentar guanyar demà al Narcís Sala "caldrà anar a buscar el partit des de la solidesa defensiva, i deixant que passin els minuts. El plantejament, evidentment, passa per no perdre".
La Unió tindrà demà dues baixes sensibles al mig del camp, les d'Ivan Díaz i Alan Baró, però Calero té clar com compensar-ho: "Alan està jugant a un nivell molt alt, però la resta de jugadors tenen unes ganes increïbles d'entrar a l'equip. Dóna gust veure'ls entrenar, perquè estan molt motivats per jugar". www.miapuestafigueres.com/