Crónica de badalonacf.com

La web oficial del Badalona C.F, www.badalonacf.com, a través de José María Hernández, ha publicado su crónica oficial del partido de ésta tarde en el Camp del Centenari.

BADALONA 2 SANT ANDREU 0
"Victoria amb solvéncia"
Claríssima victoria del Badalona en un partit on després d'una primera part igualada, els escapulats han fer una excepcional segona part en la que els homes de Francisco podien haver aconseguit un resultat mes ampli.El partit ha començat amb un Badalona amb ganes de trencar ràpidament el marcador inicial. La primera ocasió clara ha arribat amb un llençament de falta de Monty, provocant la primera intervenció de Javi Ruiz. Després d'un xut de Puigdollers que ha marxat per sobre de la porteria, la primera ocasió quatribarrada ha arribat també amb un xut de falta de Godino el qual ha estat rebutjat Rubén. Poc després, al minut 22, ha arribat el que ha estat pràcticament laa darrera oportunitat del Sant Andreu en tot el partit quan una jugada de Jordi Martínez ha estat rebutjada per un defensa providencialment a córner. Al minut 42. un altre llençament de falta de Monty des de l'esquerra, ha estat rebutjada per Javi Ruiz en una gran intervenció.A la segona part ha arribat el festival badaloní amb dues intervencions de Monty, la segona en un contra un contra Javi Ruiz, han arribat els primers avisos. Al minut 54, ha arribat el primer gol després d'una jugada elaborada per la banda esquerra entre David Sánchez i Tarradellas, la pilota arriba a peus de Puigdollers que amb un xut ras després de fer una mitja vlta, ha superat a Javi Ruiz. A partir del gol, els escapulats s'han fet amos de la situació. Al minut 73, Recio té el gol a l'abast després d'una gran jugada de Blanco. Poc després, el propi Blanco en un altre ú contra ú contra Javi Ruiz ha pogut sentenciar. Al minut 83, arriba la jugada de la sentencia amb un penal comés sobre Rubén Casado que el "Kaiser" Albert Cámara ha transformat. Monty ha estat a punt de fer el tercer quan al minut 89, el seu xut ha anat al pal.
C.F. BADALONA: Rubén, David Sánchez, Oscar Ramírez, Cámara, Macanás, Pons, Tarradellas (Isaias 76'), Puigdollers (Rubén Casado 56'), David Prats (Recio66'), Monty, Blanco
U.E. SANT ANDREU: Javi Ruiz, David Malo, Cervian (Sito 25'), Rodri, Ortega, Navas, Borrell (Fran Piera 56'), Santi Asensio (Arnal 65'), Jordi Martínez, Godino, Irace
ARBITRE: Conejo Rodríguez. Targetes grogues a Cámara, Isaias, Rubén Casado pel Badalona; David Maol, Ortega, Navas, Irace pel San Andreu
GOLS: 1-0 Puigdollers (54'), 2-0 Cámara, de penal (84')
CAMP DEL CENTENARI: Unes 2.200 persones.
Jose M. Hernández
cfbadalona.com
05/11/2006
----------
La previa del partido de José Manuel Martín:
La Prèvia: Badalona-Sant Andreu “No es pot badar”
El Club de futbol Badalona no pot fallar davant del Sant Andreu si no vol veure compromesa la seva situació a la taula classificatòria. I és qué el partit es gairebé com una final pels homes de Francisco si no volen veure com s’allunyen les posicions capdavanteres i s’afixen a la part baixa de la taula. Però de ben segur es que si el Badalona continua desplegant el joc com acostuma a fer la victòria no es pot escapar. Tot i les baixes que han obligat al mister d’Osuna a convocar a Isaías del Filial, el Badalona presentarà un equip molt competitiu i amb la suficient potencia per aconseguir els tres punts. Tot i el mal “començament” el Badalona compta a aquestes alçades de temporada un punt més que l’any passat que va quedar campió. I porta sis gols menys rebuts 16 la passada i 10 aquesta amb la mateixa quantitat de gols marcats. I va ser precissament l’any passat davant del quadribarrats que el conjunt escapulat va començar la seva marxa cap amunt que li va donar el campionat de lliga. I tot i això que els de Barcelona arribaven amb 5 punts d’avantatge.
Els de Jaume Creixell després d’un inici fulgurant que els va portar a ocupar posicions capdavanteres a la taula classificatòria, portan un mes que no aconsegueixen la victòria, encara que dels quatre partits que s’han disputat només han patit una derrota i han empatat tres vegades. El seu veritable poder ofensiu, a diferència del Badalona, es concentra en un Jordi Martínez retrobat amb el gol i que està essent un dels màxims golejadors de la categoria. I és que en aquest partit un gol pot ser decisiu; ja que el Badalona ha aconseguit deixar la seva porteria a zero en quatre vegades i el Sant Andreu només ha aconseguit més d’un gol només davant del Huesca al que va derrotar per 3-1.
De la seva extensa història d’enfrontaments particulars l’estadistica es clarament favorable al Badalona. Ja que dels 24 enfrontaments en categoria nacional ha aconseguit catorze victòries, per cinc empats i només cinc victòries visitants, Encara que els registres golejadors són molt parells 30 gols ha marcat el Badalona per 26 el Sant Andreu.