20.11.06

Crónicas del Lunes

El 'Hospi' suma su séptima jornada sin perder ante un Sant Andreu con diez

L'Hospitalet-Sant Andreu--1-1
20/11/06 03:00 h. L'Hospitalet: Eduardo (2), Jornet (2), Medina (2), Edu (2), Casado (2), Hernández (2) (Markuleta, 2, min. 57), Álex (2) (Giménez, 2, min. 76), Endika (2), Felipe (2), Cárcel (2) (Chiqui, 2, min. 79) y Larios (2).
Sant Andreu: Javi Ruiz (2), David Malo (2), Sito (2), Lucas Viale (2), Ortega (2), Charles (2), Fran Piera (2) (Alberto, 2, min. 58), Santi Asensio (2), Jordi Martínez (2), Arnal (2) y Borrell (Sergio González, 2, min. 90).
Goles: 0-1, Arnal (min. 54); 1-1, Markuleta (min. 66).
Árbitro: García Pulido (1). Amarilla a los locales Jornet, Medina, Endika, Felipe y Chiqui y a los visitantes Sito, Lucas, Charles, Santi Asensio y Ortega (2, min. 56)
Laura - L'Hospitalet sumó su séptima jornada sin perder tras remontar un marcador adverso cuando jugaba con uno más. La primera parte fue de dominio alterno y en la reanudación Arnal adelantó a los visitantes. Poco después, el cuatribarrado Ortega vio su segunda amarilla lo que aprovechó el conjunto ribereño para tomar el control y empatar

Estadi Municipal de L'H. 850 Espectadors

CE L'Hospitalet: 1-Eduardo, 2-Jornet, 3-Edu, 4-Biel Medina, 5-Casado, 6-Hernández (16-Markuleta 57'), 7-Bordas, 8-Áxel (15-David Giménez 76'), 9-Quique Cárcel (14-Chiqui 79'), 10-Felipe i 11-Larios.

UE Sant Andreu: 1-Javi Ruiz, 2-David Malo, 3-Sito, 4-Lucas, 5-Javi Ortega, 6-Charles, 7-Fran (14-Alberto 58'), 8-Santi, 9-Jordi Martínez, 10-Arnal i 11-Borell (15-Sergio 90').

Àrbitre: García Pulido (Las Palmas). Grogues als locals Jornet, Medina, Felipe, Chiqui i Bordas i als visitants Charles, Sito, Lucas, Santi Asensio, Alberto i dues a Javi Ortega (expulsat al 55').

Gols: 0-1 Arnal 54' i 1-1 Markuleta 65'.

CE L'Hospitalet i Sant Andreu es van repartir de forma justa els punts en un partit aburridot a la primera meitat i vibrant a la represa gràcies als gols i a l'expulsió de Javi Ortega. Amb aquest resultat, l'Hospi continua segon a la lliga i per cinquena setmana consecutiva segueix en zona de promoció d'ascens a la segona "A" mentre que el Sant Andreu, que arribava a l'Estadi Municipal molt mermat per les baixes, no és mou de la zona mitjana de la lliga malgrat el seu potencial econòmic. La primera meitat l'Hospi va controlar el partit davant un tímid Sant Andreu tot i que cap equip va gaudir de grans ocasions. El fet més destacable va ser un xut ras desde la frontal del local José Ignacio Hernández que Javi Ruiz va poder refusar a la base del pal dret (31'). A la represa, les coses van canviar i de quina manera. D'entrada, al minut 54', Arnal feia el 0-1 de cap després d'una excel.lent centrada des de la dreta de Jordi Martínez. Un gol que podia marcar el partit però un minut més tard, Javi Ortega s'autoexpulsava al fer una entrada molt lletja a Felipe quan ja tenia una targeta groga. Això, va fer reaccionar als locals que en el 65' feien l'1-1. Markuleta, que portava 8 minuts sobre el terreny de joc, culminava amb un xut creuat una bonica combinació de la davantera hospitalenca. Amb aquesta diana, semblava que l'Hospi, amb superioritat númerica, podria voltejar el marcador davant un Sant Andreu tocat. Però el futbol és imprevisible i els de Juan Carlos Oliva van acabar el partit sense gasolina mentre que el Sant Andreu va arribar al 90' més sencer. En aquest sentit, els de Creixell van poder fer l'1-2 amb una rematada de cap de Jordi Martínez, el millor del seu equip, que va desviar el travesser (81'). Ja en temps d'afegit, l'Hospi va tenir la seva opció amb una rematada fluixa de Markuleta que s'havia quedat tot sol després d'una intel.ligent cessió de Medina.

Jaume Creixell (tècnic de la UE Sant Andreu): "dono per bò i just el resultat tot i que Jordi Martínez ha tingut l'1-2". "La clau és que hem provocat un "cortcircuit" entre Endika Bordas i Quique Carcel".

Juan Carlos Oliva (tècnic del CE L'Hospitalet): "a la primera meitat hem jugat bé però no hem sabut marcar i després, el primer gol del Sant Andreu ens ha fet molt mal". "hem sabut reaccionar quan no estàvem gairebé i aixó ens dona confiança en que tenim un bon equip".

Lhesport.com

----------

El Sant Andreu treu un empat agredolç a la Feixa Llarga

Gabriel Pérez El Sant Andreu ha arrencat un empat agredolç de la seva visita a la Feixa Llarga. Dolç perquè el conjunt quadribarrat ha sabut superar la rigorosa expulsió d'Ortega que l'ha fet jugar amb deu homes gran part del segon temps però agre perquè els andreuencs s'han avançat al marcador i després, a la recta final, ha disposat d'una gran ocasió per emportar-se els tres punts.
L'inici del partit ha estat esperançador. Als minuts inicials, el Sant Andreu ha dominat el joc i fins i tot ha gaudir de dues bones ocasions per avançar-se amb una falta picada per Borrell i un xut desviat d'Arnal. Però poc a poc, el ritme dels quadribarrats ha anat baixant i d'això s'ha aprofitat un 'Hospi' que ha tancat en alguns moments als de Creixell a la seva àrea.
Afortunadament, el mal joc ofensiu dels andreuencs, que una jornada més han tingut serioses complicacions per poder apropar-se a l'àrea rival, no s'ha traslladat a la defensa, que s'ha mostrat perfecte. Malgrat les nombroses baixes, la feina de Malo, Ortega, Viale i Sito ha estat de nota i han cedit molt poques opcions al seu rival. I quan ho han fet, ha aparegut un cop més les mans salvadores de Javi Ruiz. L'opció més clara per als riberencs ha estat un xut llunyà d'Hernández que ha refusat a córner el meta andreuenc.
La situació ha millorat després del descans. El Sant Andreu ha sortit més entonat i només ha trigat dos minuts en donar un seriós avís amb un remat desviat de Jordi Martínez. El 'Coleta' seria l'encarregat minuts després de fer la centrada que Arnal, amb el cap, ha transformat en el 0-1. El partit es posava molt de cara.
Però llavors ha aparegut un altre cop l'àrbitre. Com la setmana passada, una segona targeta massa rigorosa ha deixat als andreuencs amb deu. Ortega, per una falta on tocava l'esfèric ha estat expulsat i el Sant Andreu es quedava en inferioritat numèrica i, sobretot, amb una defensa de circumstàncies.
L'Hospi ho ha aprofitat per empatar. Markuleta, amb una gran volea, ha fet inútil l'estirada de Javi Ruiz i ha establert l'empat a 1. Quan pitjor ho semblava tenir el conjunt andreuenc, ha tornat a aparèixer la seva millor cara. Amb un joc seriós, un treball incansable de tots els seus jugadors i un gran intensitat, el Sant Andreu ha tornat a lligar de mans i peus al seu rival, al qual no li ha deixat tornar a crear perill.
En canvi, al contracop i a pilota aturada, els quadribarrats han disposat de varies opcions per establir el segon. La millor ha estat una rematada de cap de Jordi Martínez al servei d'un córner que s'ha estimbat contra el travesser. La sort no ha estat en aquest moment amb el 'Coleta', que no ha pogut modificar un marcador que, com dèiem, pot tenir una doble lectura segons com es vegi el got.

Camp: Estadi Municipal de Futbol de L'Hospitalet. 300 espectadors.

CE L'Hospitalet: Eduardo, Jornet, Biel Medina, Casado, Edu, Hernández (Markuleta, 58'), Endika Bordas, Àxel (David Giménez, 77'), Cárcel (Chiqui, 80'), Larios i Feipe.

UE Sant Andreu: Javi Ruiz, David Malo, Lucas Viale, Ortega, Sito, Charles, Santi Asensio, Fran Piera (Alberto, 59'), Borrell (Sergi, 93'), Arnal i Jordi Martínez.

Àrbitre: García Pulido (Las Palmas). T.G.: Jornet, Biel Medina, Endika, Chiqui, Felipe / Lucas Viale, Charles, Santi Asensio, Sito, Alberto i Ortega (2, 57').

Gols: 0-1, Arnal (55'). 1-1, Markuleta (66').

RODA DE PREMSA DE JAUME CREIXELL "A Ortega l'han expulsat en una jugada ja passada fora de l'àrea on s'ha d'entrar amb compte però és expulsió. Després hem tingut el cop de cap del Jordi que ha pogut ser el segon, però el resultat crec que està bé. Els jugadors han deixat la pell al camp davant un gran equip com és L'Hospitalet, al que li hem fet un curtcircuit sobre Endika i Cárcel, que mai han pogut rebre amb comoditat.""Teníem a davant un rival que també deia lo seu. Si iniciàvem la jugada i ells la tallaven, no podíem fer res. Ells tampoc han creat ocasions clares. Cal felicitar a Markuleta, que ha ficat una volea sensacional. De cada deu, em va una a porta." "S'ha vist un partit de garra. Nosaltres amb deu tota la segona meitat però crec que hem sortit varies vegades a la contra i una hagués pogut ser gol, però estic content."