13.11.06

Entrevista al aficionado

No sólo son protagonistas los jugadores, entrenadores, directivos o rivales de nuestro club, lo más importante es ésa persona que, jornada tras jornada, apoya al club y lo sigue, sufre, ríe y llora por sus colores. Los socios y aficionados son los auténticos ídolos de nuestra entidad. Sin ellos, no hay club, sin ellos no hay Sant Andreu.
Marc M., socio de la Unió Esportiva Sant Andreu y ex miembro de Andreuencs'98 Supporter Fans, inicia la serie de interesantísimas entrevistas a socios y aficionados del Sant Andreu que tenemos preparadas en el Blog U.E. Sant Andreu. Las entrevistas las podéis solicitar en blogtekaista@uesantandreu.zzn.com. A los entrevistados se les insta a responder tan sólo las preguntas que quieran responder y en el idioma que prefieran o se expresen mejor. El fiel seguidor Marc responde con total sinceridad a las preguntas del Blog de ésta manera:
Cómo te aficionaste al Sant Andreu?
A partir d'un amic (conegut com a Giraldi). A més, visc al costat del camp i m'era difícil no ser del Sant Andreu i no saber com li van les coses.
Anécdota favorita de alguno de tus desplazamientos. Puedes explicar más de uno si crees que es interesante.
Probablement destacaria els desplaçaments, el juny del 2.005 a Manacor, on sincerament tenia poca fe en la remuntada però la vàrem aconseguir, i el desplaçament a Pamplona el passat mes de març, amb la victòria i la festa que vam muntar pels carrers de la capital navarresa.
Jugador/es que te haya/n marcado más?
El Sant Andreu té pocs jugadors que durin més d'una temporada, i per això aquí vull destacar el nostre ídol Manel Gómez.
Tienes favoritismo o simpatía por algún club ante los que nos hemos enfrentado? Cuál?
Qui em coneix sap prou bé que simpatitzo amb el Lleida. Aquest any encara no ens hi hem enfrontat, però ja falta poc.
Qué es lo que harías si fueras presidente del Sant Andreu?
Entre altres coses, fer una millor campanya per atraure seguidors al Narcís Sala. No m'agrada veure l'estadi tan buit.
Llegaremos algún día a 2ª División A?
Tenim aquest somni, i espero veure'l realitat. Però caldrà tenir un millor pressupost, més massa social i un bon projecte de present i futur perquè això es compleixi.
Que es lo que te enganchó del Sant Andreu?
El sentiment andreuenc, les 4 barres i la penya Andreuencs, autèntic motor de l'afició els últims anys.
Los futbolistas tienen manías, tú tienes manias al hacer algo?
No.
Un día perfecto para ti es…
Aquell que tot et surt bé sense planificar-ho.
Has conocido a través del Sant Andreu gente con la que has entablado una buena amistad?
Sí.
Desde cuando eres socio? Qué recuerdas de aquella primera temporada?
Des de l'any del playoff a Orihuela. Aquell any destacaria la gran remuntada i el primer intent de tornar a la categoria que li pertoca històricament al Sant Andreu.
Eres socio, seguidor o aficionado a algún otro club a parte del Sant Andreu?
Sóc culé, igual que bona part de l'afició andreuenca, pero no m'he plantejat fer-me soci del FCB.
Cuál es, para ti, la mejor plantilla del Sant Andreu que hayas visto?
La de la temporada 2005-06 a 2a B, i en recordo la de mitjans anys 90, abans de baixar a 3a. No recordo el playoff a Lugo pq era massa jove. Pero de ben segur que va ser la millor plantilla des dels anys 70 a 2a divisió.
El Sant Andreu va bien, como diría alguno?
Esportivament, tot i tenir una bona plantilla, amb Creixell a la banqueta, NO ANEM BÉ. I en aspectes extraesportius, tenim moltes coses a millorar. Ens fa falta més afició (massa social), no dependre dels diners d'una sola persona (Gaspart), rentar la cara al Narcís Sala (si no tirar-lo a terra i fer-ne un de nou)... moltes coses que em deixo al tinter, però destacaria aquestes.
Ídolo/s futbolístico/s del mundo del fútbol, en general?
Actualment, destacaria la màgia de Ronaldinho. D'altres èpoques, probablement els mestres Cruyff i Kubala.
La camiseta cuatribarrada para ti es…
4 BARRES: ORGULL ANDREUENC, SENTIMENT CATALÀ. Significa doncs, "fer país", en el nostre cas, donar a conèixer el poble de Sant Andreu de Palomar
Gracias por tu tiempo Marc M., el Blog U.E. Sant Andreu te agradece esta gran entrevista ya que el Sant Andreu es gente como tú, sin aficionados así no hay nada.
VISCA EL SANT ANDREU!!!