14.11.06

Homenaje a Navarro

El ex andreuense Roberto Navarro fué homenajeado en el próximo rival cuatribarrado, el Centre d'Esports L'Hospitalet, y www.Lhesport.com plasmó el homenaje a un defensa que defendió la camiseta cuatribarrada en 2ª División B.
----------
Moltes i moltes gràcies, Roberto!
LHEsport.com
Roberto Navarro Juárez. Nascut a Pamplona fa 36 anys. Futbolista que més vegades ha vestit la samarreta del CE L’Hospitalet en els seus 50 anys d’història. És sens dubte el jugador amb més entrega a un colors, el blanc i el vermell del seu estimat “Hospi”.
El proper diumenge abans del partit entre el CE L’Hospitalet i l’Osasuna “B”, que serà de portes obertes, Roberto Navarro rebrà el més merescut dels homenatges per una trajectòria esplèndida. A més, ho farà en un partit on s’enfrotaran dos dels seus clubs més estimats, l’Osasuna, equip on es va formar i l’Hospi, equip on ha acabat la seva carrera. Els dos clubs homenatjaran a Navarro, també ho farà l’Ajuntament de L’Hospitalet pels seus 10 anys a l’entitat hospitalenca.El futbolista s’ha enfundat la samarreta vermella en 314 ocasions, entre partits de Lliga, amb diferents promocions d’ascens, Copa del Rei, Copa Catalunya i Copa Federació. El gran capità riberenc viu aquest dies moments d’emoció i de records intensos “és difícil estar tants anys en un club però a l’Hospi m’he sentit com a casa, diumenge serà un dia molt especial per a mi, el compartiré amb tothom però especialment amb la meva dona, els meus fills i els meus pares”.
Roberto Navarro, que va arribar a Catalunya de la mà del tècnic Jaume Creixell, recorda amb nostàlgia els bons moments amb l’Hospi, potser un dels moments més importants va ser el gol que va marcar al camp del Getafe en l’única promoció d’ascens a 2ª “A” que ha jugat “vaig sortir al terreny de joc i vaig marcar el gol de l’empat en un partit on mereixíem perdre i que ens obria les portes de l’ascens tot i que després varem fallar a casa”. El futbolista, que si no hagués estat per una lesió al turmell podria continuar jugant, recorda amb respecte però també amb alguna “queixa” tots els entrenadors que ha tingut a l’Hospi, fins un total de 8. Del primer a Catalunya, Jaume Creixell al Sant Andreu, que també l’ha tingut a L’Hospitalet i del darrer que l’ha entrenat, l’actual tècnic del Sabadell Ramon Moya, que alhora va ser el que el va portar al club riberenc, Navarro recorda “que sempre van confiar en mi i han estat un grans motivadors”. De Miquel Corominas i de Joan Francesc Ferrer “Rubi”, el navarrès assegura “que són innovadors i els dos poden arribar a primera divisió”. De Lluís Pujol diu “que ens donava molta llibertat, vàrem fer un gran campanya, malgrat ser una mica despistat” mentre que de José Antonio García Escribano amb el que va fer la promoció d’ascens, assenyala que “va ser un home molt treballador i seriós”.
El que diuen els entrenadors que l’han tingut:
Ramon Moya: “sens dubte ha estat un jugador de 1ª Divisió”
Miquel Corominas: “tàcticament, un jugador molt inteligent”
Lluís Pujol: “un puntal de la plantilla en tots els sentits”
Ramon Planes: “un exemple per a tots amb un valors difícils de trobar avui en dia”
García Escribano: “el futbolista ideal que tot entrenador desitja”
Jaume Creixell: “un home sencer, amb el cap ben amoblat i que es fa estimar”
Joan F. Ferrer “Rubi”: un jugador molt professional que sempre prioritzava el col.lectiu a l’interès personal”.
Roberto Elvira: “el seu rendiment és un gran aval”.
Opinions després de l'homenatge:
Miguel García (President del CE L'Hospitalet): "Navarro ha estat, és i serà sempre un exemple per a tots".
Roberto Navarro (ex-jugador del CE L'Hospitalet): "tot i que sempre saps que un homenatge és un fet especial i el vols afrontar amb serietat al final les emocions m'han superat".