11.11.06

Noticias del rival

El Miapuesta Figueres buscarà sortir del pou al camp de l'històric Sant Andreu


(Publicat el 10.11.2006)M. BARTOMEU / HORA NOVA

La Unió Esportiva Miapuesta Figueres té aquest cap de setmana un desplaçament força complicat, ja que visita el camp de l'històric Sant Andreu, un dels equips forts de la categoria. L'empat de la darrera jornada a casa contra l'Hospitalet no va ser positiu quant a la classificació, ja que els figuerencs necessiten punts imperiosament. Però sí que es pot extreure la conclusió que els homes d'Ernest Calero van recuperar l'autoestima i el que és més important: el bon joc. El partit contra els barcelonins va mostrar un Miapuesta Figueres més consistent, ordenat a la zona defensiva i molt concentrat. El punt més negatiu d'aquest equip continua sent la falta de gol. Gràcies al bon joc contra l'Hospitalet, es van crear diverses ocasions clares per marcar, però no hi ha manera. 5 gols anotats en 10 partits donen la idea de la sequera golejadora del Figueres. Amb aquestes premisses, els homes que entrena Ernest Calero visiten un dels conjunts més poderosos econòmicament de la segona B, que no ha arrancat bé la temporada (3 derrotes), però que es manté a una distància escassa de 4 punts respecte al líder, el Terrassa. El Sant Andreu no és un conjunt massa golejador tampoc, però és sòlid i complicat de vèncer. Caldrà veure si per fi els homes ofensius de l'equip figuerenc troben la via del gol i poden esgarrapar, si més no, algun punt del sempre complicat camp del Sant Andreu.

----------

Bany i massatge a 48 hores per al partit al Narcís SalaPrèviament, l'equip ha treballat aspectes tàctics durant prop d'una hora
(Publicat el 10.11.2006) La plantilla del Miapuesta Figueres ha fet aquest matí la penúltima sessió d'entrenament de la setmana, abans del partit de diumenge al camp del Sant Andreu (12 h). Ernest Calero, ja des d'ahir, ha anat baixant la intensitat de les sessions perquè els jugadors arribin a l'encontre al Narcís Sala en plenitud de condicions físiques. D'aquesta manera, el tècnic unionista ha treballat aquest matí aspectes tàctics amb la plantilla durant prop d'una hora, a la gespa de l'estadi, i després tot l'equip s'ha sotmès als tractaments de bany i massatge de manera obligatòria. Demà dissabte (10.30 h), a l'annexe de Vilatenim, l'equip farà l'últim entrenament, després del qual Calero donarà a conèixer la convocatòria per al partit de diumenge -Ivan Díaz i Alan no jugaran per sanció.