16.11.06

Reportaje de LHesport

La web de información deportiva de la ciudad de L'Hospitalet, www.lhesport.com, ofrece hoy un reportaje sobre la figura del míster andreuense Jaume Creixell:

Torna el Tigre que a l'Hospi fou 'gatet'
Jaume Creixell recordat pel descens a Tercera
El proper diumenge la banqueta visitant de l'Estadi tindrà un inquilí conegut per l'afició de l'Hospi.
Jaume Creixell, actual tècnic del Sant Andreu, proper rival de l'Hospi (Diumenge 17h. Canal 33), és recordat, malauradament per la història del club, com l'entrenador que va baixar amb també els seus jugadors al pou de la tercera divisió.
L'afició de l'Hospi sempre relacionarà al tècnic conegut com "El Tigre" amb el descens de categoria en una temporada nefasta.
Aquell Hospi, el de la temporada 2002-03, va fer la pèsima xifra d'1 punt de 27 possibles en els darrers nou partits de campionat. Amb aquests números l'equip riberenc va anar a parar de 'pet' a tercera.
Jaume Creixell va substituir aquella temporada al destituit José Antonio García Escribano, encara el president Miguel García s'empenedeix, i va arribar amb eufòria desfermada a l'afirmar aleshores "pixarem sang perqué aquest equip (aleshores en places de descens), jugui el play off".
Res més lluny de la realitat en un equip tocat per les constant lesions i per la desorganització tàctica.
El capítol davant la premsa de "no vull rises" en plena roda de premsa després de perdre contra el Mataró i el show al camp de l'Orihuela "afirmant que si baixaven es dedicarien tots a l'ofici de paleta" són fets també recordat del tècnic barceloní que el millor que té és la seva forma de motivar els seus jugadors.
Amb l'equip a tercera, el club li va donar el premi de seguir com a secretari tècnic tenint d'entrenador Joan Francesc Ferrer "Rubi". El premi del club es va acabar en pocs mesos.

2 Comments:

A las 20:00, Anonymous Anónimo dijo...

Hola a tots, soc de Sant Andreu, m'aprecio molt al Jaume, però crec que va fer un mal paper a l'Hospi.......

 
A las 13:18, Anonymous Anónimo dijo...

crec que la pagina de lh esport nomes vol escalfar el que deuria de ser un partit de futbol de 2 equips catalans i a titol personal dire que si la premsa d hospitalet te alguna cosa que recriminar a jaume creixell no es la manera de fer.ho.jugem net amics de lh esport.

 

Publicar un comentario

<< Home