18.11.06

Ultima hora

Ara, que passi el Sant Andreu
Diumenge 17h. CE L'Hospitalet-UE Sant Andreu
LHEsport.com


El CE L'Hospitalet rep el Sant Andreu (Diumenge 19h. Canal 33), amb l'objectiu de seguir amb la ratxa de sis jornades consecutives sense perdre i tres sense encaixar cap gol.

L'Hospi, segon classificat, buscarà un triomf per mantenir-se en plaça de promoció d'ascens davant un Sant Andreu amb algunes baixes que es troba a només un punt de les quatre primeres posicions.Per aquest partit, Juan Carlos Oliva recupera Quique Cárcel que ja ha complert la seva sanció mentre que segueixen de baixa Llamas, Álex López i Iván Hammouch.

2ª Divisió "B". Grup 3er. 13ª Jornada

Diumenge 17hores (Canal 33).

Estadi Municipal de L'H - CE L'Hospitalet (2on. 21pts.)-UE Sant Andreu (9è-18pts.)

Àrbitre: García Pulido (Las Palmas)

CE L'Hospitalet: Eduardo, Jornet, Capó, Casado, Edu, Hernández, Endika Bordas, Áxel, Markuleta, Larios i Felipe.Baixes: Álex López, Iván Hammouch i José Antonio Llamas.Altes: Quique Cárcel

UE Sant Andreu: Javi Ruiz, David Malo, Ortega, Sito, Charles, Santi Asensio, Arnal, Borrell, Viale, Piera i Jordi Martínez.Baixes: Navas, Godino, Santamaría, Rodri, Manel, Cervián, Irace, Oriol Miralles i Alberto.

Juan Carlos Oliva (Tècnic del CE L'Hospitalet): "És un equip complicat per fer-li el primer gol. Tenen jugadors que són molt bons en l'un contra un, tot i les baixes que arroseguen".

Jaume Creixell (Tècnic de la UE Sant Andreu): "l'Hospi és un equip equilibrat amb un bon entrenador". "No ploraré per les baixes que tinc ja que son 22 jugadors en plantilla".

Previa de www.lhesport.com/