3.12.06

Futbol Catalunya cumple 100

El popular programa de fútbol modesto que jornada tras jornada trabaja para nuestro balompié territorial llega a su edición número 100, según anuncian en su página web. Felicitamos su logro y ojalá, como se suele decir en éstos casos, y que sean muchos más. La referencia deportiva territorial de Catalunya vendió el CD del ascenso del Sant Andreu, en un documento único que ningún seguidor cuatribarrado se quiso perder, para revivir los emocionantes momentos de la temporada y, por encima de todo, del playoff de ascenso. Muchas gracias compañeros, seguid así.
----------
FutbolCatalunya arriba aquest diumenge, 3 de desembre de 2006, a la seva edició 100.
Una xifra rodona que s’anirà ampliant setmana rera setmana a la sintonia de Ràdio Kanal Barcelona (106.9 FM). I tot, gràcies a la tasca d’un jove i il·lusionat equip que es desviu per oferir la millor informació del futbol territorial català.
Són 100 programes a RKB però molts més als espais que es poden considerar ‘pares’ de FutbolCatalunya, el recordat Domingo Deportivo de Cadena Catalana/Cadena Rato/Onda Cero i el més recent Carrusel Catalunya de Ràdio Barcelona. Al llarg de gairebé 20 anys, s’ha anat forjant un estil de fer ràdio i d’oferir la millor informació sobre un futbol molts cops oblidat però que mereix un tractament informatiu especial.
FutbolCatalunya suposa la tercera etapa d’aquest llarg camí i ha servit de model per altres espais sorgits dutrant aquest temps. Les rondes informatives, els gols, els Partits de la Jornada… elements que els fidels oïdors coneixen i esperen cada diumenge. Val a dir que el nostre espai ha apostat sempre pel futbol de base i és l’únic programa d’aquestes característiques que ofereix els resultats de totes les Divisions d’Honor i Preferents fins a alevins.
I tot, des d’un marc d’independència que FutbolCatalunya sempre ha volgut mantenir. Com diu el seu director, Manuel Segura, "amic dels seus amics, però abans, amic de la veritat". Una línia que mantindrem sempre i que és la nostra gran aposta.Tot va començar el 29 d’agost de 2004. Aquell dia, el programa va comptar amb dos partits de Tercera (Rubí-Peralada i Gavà-Reus) i quatre de Primera Catalana (Prat-Rapitenca, Horta-Masnou, Montañesa-Pubilla Casas i Premià-Sant Celoni). El Prat-Rapitenca va ser el primer Partit de la Jornada, amb la narració de Lluís Payarols i les entrevistes d’Héctor Martín. El primer gol del programa el va narrar Oriol Surià al Montañesa-Pubilla Casas (va marcar Rulo) i el primer gol en un Partit de la Jornada va ser obra de Guim, jugador del Prat en aquella época.
A partir de llavors, 100 programes en què hem explicat fets inoblidables, com l’ascens de l’Europa a Tercera amb gol de Clay contra el Masnou o l’ascens del Sant Andreu a Segona B en una promoció emocionant contra Manacor i Mazarrón. Hem estat presents a les darreres jornades de Lliga en totes les categories, explicant al detall les posicions d’ascens, promoció i descens. Hem viscut en directe títols de Lliga al futbol base i pel nostre programa han passat les veus dels grans protagonistes del nostre futbol territorial.
FutbolCatalunya arriba al seu centenari a la seva tercera temporada en antena, sempre de la mà del seu germà gran, el web FutbolCatalunya.com que amb aquesta denominació –abans existia la recordada pagina.de/carruselcatalunya- va complir cinc anys el 3 d’octubre. Des d’aquestes línies, el nostre agraïment a tots els joves locutors, productors i realitzadors tècnics que han passat pel nostre programa, als nostres espònsors que contribueixen a que aquest programa sigui una realitat independent i, com no pot ser d’una altra manera, als oïdors, als qui compartiu amb nosaltres l’emoció del futbol català diumenge rera diumenge al 106.9 de la FM. Gràcies per ser amb nosaltres i per fer possible que FutbolCatalunya sigui un dels referents del nostre futbol.
No us perdeu la vostra cita habitual amb FutbolCatalunya, a partir de les 11.00 hores, al dial més futbolístic de la radiodifusió catalana els diumenges al matí, el 106.9 FM de Ràdio Kanal Barcelona.
Extraído de Futbolcatalunya.com