9.1.07

Asamblea Extraordinaria!!!

El día 29 del presente mes la directiva de la entidad ha informado públicamente a través de su web oficial y de todos los medios deportivos barceloneses de la celebración de una Asamblea Extraordinaria fruto de una solicitud de varios socios sobre la obligación legal de convertirse en Sociedad Anónima Deportiva (SAD) si se lograra el ascenso a 2ª División A.

El club convoca una Assemblea Extraordinària per al dia 29

Redacció La Unió Esportiva Sant Andreu celebrarà el proper dia 29 de gener una Assemblea de socis Extraordinària que pot tenir una importància crucial de cara al futur de l'entitat. Com ja és habitual, l'acte es celebrarà a la Sala d'Actes del Col·legi Jesús Maria i Josep, al carrer Sant Sebastià 55, a les 19.00 hores en primera convocatòria i a les 19.30 h. en segona.
L'assemblea té com a principal punt de l'ordre del dia la sol·licitud als socis per a que aprovin la futura transformació, en el seu cas, del club, en Societat Anònima. Cal recordar que aquest seria un pas obligatori per llei si el primer equip aconseguís l'objectiu marcat per aquesta temporada: l'ascens a Segona Divisió A. No cal dir que aquesta assemblea és, per tant, de gran importància i la directiva demana la màxima presència de socis.