17.1.07

Rafael Araujo habla sobre la Asamblea

La web oficial del club ha publicado una entrevista de Gabriel Pérez a través del programa de D9Radio "Sant Andreu en joc" al vicepresidente Sr. Rafael Araujo donde habla de la Asamblea extraordinaria del 29-E. Hemos creído muy interesante y de actualidad reproducirla ya que es hasta ahora la única información publicada oficialmente sobre tan importante tema.
-----
Rafael Araujo: ''La conversió en S.A.E. és un pas que s'ha de fer''


Gabriel Pérez El proper dilluns 29 de gener, el socis de la Unió Esportiva Sant Andreu estan cridats a una Assemblea de vital importància per l'entitat on han de donar el vist-i-plau a la conversió del club en Societat Anònima Esportiva. A continuació, transcrivim l'entrevista que el vicepresident Rafael Araujo va concedir al programa 'Sant Andreu en Joc' el passat diumenge en el que parlava del tema.
Per què es convoca ara aquesta assemblea?
Qualsevol equip de futbol pot convertir-se en S.A.E.. En Joan Gaspart creu convenient fer-ho ara perquè ja hi ha molts equips de Segona B que ja ho son. No ens hem d’estranyar que el Sant Andreu vulgui fer-ho també. Ja al 1992, quan estava Vivancos de president, es va fer el que es farà el dia 29, fins i tot es van començar a editar accions. Al soci no li té que venir de nou i a qualsevol equip la llei li ho permet fer-ho i el senyor Gaspart, conjuntament amb la junta directiva, ho ha decidit així.
Si els socis donessin suport, la conversió seria immediata o s’esperaria a més endavant?
Crec que si el soci diu que endavant, és un dels tràmits que s’ha de fer en el procés. Ja està encaminat perquè si no ho estigués, l’assemblea no tindria sentit. Quan el soci digui que sí, serà la continuació del procés.
Què s’ha fet fins ara?
Hi ha un equip de persones que està preparant tot el sistema per preparar-ho. Ells o en Joan Gaspart donaran les explicacions necessàries.
És un pas que s’ha de fer?
Crec que el Sant Andreu, de la manera com està muntat, és un pas que s’ha de fer i no hi ha un altre camí. La majoria d’equips del futbol espanyol ho son a partir de certes categories. Tota S.A.E. necessita uns inversos que comprin accions.
Hi ha alguna persona que ja hagi avançat que la seva intenció es comprar accions?
Home, de moment, si es fa Societat Anònima el paquet més gran serà per al Joan Gaspart però també hi haurà accions que es posaran a la venta i qualsevol soci podrà accedir a elles, sigui amb el número que s’estipuli.