25.8.06

Prensa deportiva de hoy

Diario Sport





Mundo Deportivo
El Sant Andreu se presenta

El presidente cuatribarrado Joan Gaspart no pudo acudir a esta primera cita


Carles Barberà / BARCELONA
25/08/06 03:00 h.El Sant Andreu realizó la presentación delante de su afición. La gran ausencia fue la del presidente Joan Gaspart, que no pudo asistir debido al fallecimiento, horas antes, de Guillermo Bueno padre de su esposa Marita.
El vicepresidente Ferran Martorell fue el primero en tomar la palabra: “Este tenía que ser un día feliz, pero se convirtió en un acto triste por el fatal desenlace. Sobre nuestro equipo debo significar que es muy ambicioso y tiene el objetivo de subir a Segunda División.
Rodri, como capitán, pidió el soporte de la afición: “Nos entregaremos al máximo para alcanzar el éxito que buscamos desde el primero al último de nosotros, naturalmente, con vuestro incondicional apoyo”.
El entrenador cuatribarrado, Jaume Creixel, asumió toda la responsabilidad:”Todo lo que pueda pasar en esta plantilla me lo cargo a mis espaldas. Hay que hacer sitio para los seguidores de Sant Andreu del Palomar en la Plaza Orfila, pues el próximo 25 de julio estaremos allí para celebrar el ascenso. Soñar no cuesta dinero”.
Poco después se dio a conocer los nombres de los 24 jugadores que comparecieron sobre el césped artificial del Narcís Sala y que, posteriormente, disputaron un partidillo. Decir que Fran Piera (Alavés) firmó por 2 años.
Web Oficial U.E. Sant Andreu

L'equip es presenta amb l'ascens a Segona A com a gran repte


Gabriel Pérez La plantilla 2006-07 de la Unió Esportiva Sant Andreu s'ha presentat aquest dijous davant l'afició en un acte al qual han assistit prop de mig miler de seguidors, a més d'un bon grapat de mitjans de comunicació. Els afeccionats quadribarrats han pogut conèixer de primera ma quin seran els jugadors que afronten el complicat repte d'intentar l'ascens a la Segona Divisió A.
L'acte ha començat amb la sortida al camp un per un dels 24 futbolistes que avui es presentaven. Les dues últimes novetats han estat el lateral dret Lluís i mitja punta Fran Piera, que després d'entrenar durant tota la pretemporada a prova han convençut a Jaume Creixell i estaran a la plantilla. Després, ha estat el torn del cos tècnic. Els més aplaudits han estat Manel i Ortega, i, especialment Francisco Galeote, l'entranyable utiller que porta més de 40 anys treballant per la nostra entitat.
Després, ha arribat els torns dels parlaments. En absència del president, Joan Gaspart, que no ha pogut acudir per la mort del seu sogre, Guillermo Bueno, l'encarregat de parlar per part de la directiva ha estat el vicepresident Ferran Martorell. "Tenim un sol objectiu, que és pujar a Segona A, i això començar per gaudir cada diumenge", ha assegurat.
El segon en parlar ha estat Rodri, un dels quatre capitans de la plantilla. El jugador sollenc ha deixat clar que "no hi ha pressió que valgui: l'objectiu és intentar pujar i amb el suport dels socis i seguidors serà menys difícil".
Especial menció mereix l'intervenció del tècnic, Jaume Creixell, que ha fet una classe pràctica de com posar-se als seguidors a la butxaca. "Intentarem millorar l'onze lloc de la passada temporada", ha començat dient per, de cop i volta, i amb un gest brusc, canviar radicalment el seu discurs: "Aquest no soc jo i vosaltres ho sabeu. Em coneixeu i sabeu que tinc molts defectes però una virtut: soc guanyador com el nostre president. Hem fitxat grans jugadors amb una gran honestedat i que saben el que signifiquen les quatre barres. Us demano que ens doneu tot el vostre suport. Somio amb fer la promoció i pujar. Comenceu a guardar lloc a la plaça Orfila per al proper 24 de juny".
L'últim en parlar ha estat el regidor d'esports del districte de Sant Andreu, Lluís Pujol. "El més important és portar el nom de Sant Andreu amb alegria i dignitat, però us espero a la plaça Orfila el 24 de juny", ha comentat.
Després dels parlaments, la plantilla s'ha fet la foto oficial i ha realitzat un petit entrenament, que ha acabat amb un partidet on Jordi Martínez ha marcat l'únic gol.