24.9.06

Noticias previas al partido

"El Terrassa FC rep al Sant Andreu, líder de la categoria El Terrassa Futbol Club s'enfrontarà aquest diumenge a partir de les 5 de la tarda al Sant Andreu en partit que es jugarà a l'Estadi Olímpic corresponent a la cinquena jornada de la segona divisió B. El partit d'aquest diumenge és un dels més interessants donat que s'enfronten el líder en solitari, Sant Andreu, amb 9 punts, contra el Terrassa, que és tercer amb 8 punts. Els barcelonins travessen per un bon moment esportiu a l'encadenar tres victòries consecutives, l'última a casa contra la Gramenet; mentre que el Terrassa continua invicte amb dues victòries i dos empats, l'últim la jornada passada al camp de l'Hospitalet.
El club egarenc ha posat en marxa la campanya "Repte 3.000", amb l'objectiu d'arribar als 3.000 espectadors pel partit contra el Sant Andreu. De fet, aquest dimecres en el partit del Centenari contra l'Espanyol es va entregar una entrada a tots els espectadors que van assistir a l'encontre."
www.e-newsterrassa.com
-----------------------------------------------------------------------
"Duelo de 'gallitos' en el Estadi Olímpic de Terrassa
24/09/06 TERRASSA/BARCELONA - En el Terrassa es baja José Ramírez que sufre un esguice de tobillo. En su lugar entraría Tarrés y Zafra podría ser titular en detrimento de Abraham. Raúl Torres es la novedad tras el gran rendimiento ofrecido en el partido del Centenario ante el Espanyol. Por su parte, el Sant Andreu sigue sin poder contar con Borrel, mientras que David Malo y Javi Ortega no han entrenado con normalidad y son duda Barberà/Mañé"
Mundo Deportivo

Click para ampliar

Sport