18.9.06

Prensa de hoy

El gol de Arnal Llibert decide el vibrante derbi ante la Gramenet
Sant Andreu-Gramenet--1-0
18/09/06 03:00 h. Sant Andreu: Javi Ruiz (4), David Malo (2), Cervián (2), Rodri (3), Ortega (2) (Navas, 1, min. 86), Charles (2), Santamaría (2), Arnal Llibert (3), Jordi Martínez (2) (Manel, 2, min. 76), Godino (2) y Fran Piera (4) (Matías Irace, 2, min. 57).
Gramenet: Imanol (4), Pardo (2), Leo (2), Antoñana (2), Igoitz (2), Tito (2), Oussama (2) (Cabarcos, 1, min. 80), Pugui (2) (Mechi, 1, min. 80), Gorka Pintado (4), Guembe (3) y Franqueira (2) (Cristóbal, 2, min. 67).
Gol: 1-0, Arnal Llibert (min. 48).
Incidencias: Partido disputado en el Narcís Sala ante unas 1.500 personas.
Árbitro: Bernal Moreno (3). Amarilla al local Jordi Martínez.
Carles Barberà - En el Narcís Sala se vivió un derbi como hacía años no se veía con mucho fútbol y espectáculo por ambas partes. En los primeros minutos de juego la iniciativa fue del Sant Andreu que llegó con más claridad a la portería colomense. El conjunto visitante llegaba con timidez al área local pero poco a poco los de Emilio Remírez consiguieron igualar el dominio del encuentro. Destacaron los dos porteros con espectaculares paradas y como hombres de campo, Gorka Pintado, en la 'Grama' y Fran Piera por los locales. El único gol del partido lo hizo el delantaro Arnal Llibert al resolver un barullo dentro del área y sorprender a la media vuelta al portero Imanol

Mundo Deportivo


L'oportunisme d'Arnal acaba decidint un derbi vibrant i igualat
Gabriel Pérez El Sant Andreu ha repetit la història per partida doble. El conjunt quadribarrat, tal i com va succeir la temporada passada, ha derrotat a la Gramenet per la mínima gràcies a un gol aconseguit en un llançament de cantonada, en aquest cas marcat per Arnal. A més, és la tercera victòria consecutiva de l'equip i també arriba pel mateix resultat: 1-0 marcat en una acció a pilota aturada.
La Gramenet arribava al Narcís Sala en una situació delicada i això s'ha notat en els primers minuts, on el Sant Andreu ha portat la iniciativa i ha estat a punt de marcar en dues bones ocasions d'un Fran Piera molt actiu. A la primera, al minut 7, el seu xut poc col·locat l'ha pogut aturar el porter Imanol i a la segona, al 9', el meta colomenc ha desviat la seva rematada.
Poc a poc, la Grama s'ha anat ficant en el partit i la lluita s'ha centrat al mig del camp tot i que amb intercanvi d'aproximacions a les dues àrees. Les més clares han estat una de Fran Piera, que ha tornat a salvar Imanol, i una de Gorka Pintado, que amb tot a favor ha rematat desviat.
Després del descans, el Sant Andreu ha sortit amb força i ha pressionat molt a la Gramanet, forçant fins a tres córners consecutius. Al tercer, la pilota ha quedat morta a l'interior de l'àrea i el més ràpid ha estat Arnal, que l'ha rematat a dins la porteria aconseguint el gol que, després, serviria per donar els tres punts al Sant Andreu.
La Grama ha intentat reaccionar i ha estat a punt d'assolir l'empat en una rematada de Guembe que ha salvat un novament magnífic Javi Ruiz. Després, el Sant Andreu ha sabut controlar a un rival que buscava el gol de l'empat cada cop més a la desesperada però que ha abusat massa del joc directe i que s'ha trobat amb la resposta encertada de Rodri i Ortega. De fet, el Sant Andreu podria haver sentenciat si el xut de Jordi Martínez, al 57', hagués anat més ben dirigit.
L'ensurt més gran per l'afició andreuenca ha arribat al minut 64 quan Gorka Pintado s'ha plantat sol davant Javi Ruiz. Una ma immensa del porter quadribarrat ha evitat el gol i, en el rebuig, la rematada del davanter colomenc l'ha tret Rodri sota pals. Al tram final, la Grama ha augmentat la seva pressió però el Sant Andreu s'ha defensat amb ordre i no ha deixar espai a un rival que segueix sense guanyar. Per la seva banda, el Sant Andreu, a manca dels partits de la tarda, és el líder del grup.
Camp: Narcís Sala. 1.500 espectadors. UE Sant Andreu: Javi Ruiz, David Malo, Ortega (Jordi Navas, 87'), Rodri, Cervián, Charles, Godino, Santamaría, Fran Piera (Irace, 59'), Arnal i Jordi Martínez (Manel, 76').UDA Gramenet: Imanol, Pardo, Tito, Igotz, Leo, Antoñana, Oussama (Mechi, 79'), Pugui (Cabarcos, 79'), Franqueira (Cristobal, 64'), Guembe i Gorka Pintado. Àrbitre: Bernal Moreno (valencià). T.G.: Jordi Martínez/-.Gol: 1-0, Arnal (49').
RODA DE PREMSA DE JAUME CREIXELL
"Als vints primers minuts hem pogut marcar molts gols. La Grama venia ferida i quan et comença a penjar pilotes et fa tirar a darrera. Son nou punts de nou i en aquesta categoria tant difícil és una cosa molt complicada. A la vida no hi ha res que no costi, que no hagis de patir. Per sumar tres punts s'ha de pixar sang i el meu equip ho ha fet. Ja els vaig avisar de que era un partit molt important."
"S'ha vist un partit d'autèntica lluita on la Grama ha posat tot el que havia de posar. Podia haver hagut molt més gols."
"Jo estic content perquè els meus jugadors m'estan donant el que des del principi els hi havia demanat. Ser líders? El futbol és molts estrany. Ara hem de gaudir de les victòries i pensar que algun dia es pot perdre. Penseu que cada partit que guanyem jo regalo un rellotge, una caixa de cava i una de vi que sortejo. A veure si perdem un partit perquè si no hauré de demanar un augment de sou. Hi ha una pinya sensacional i els nois estan contents. Jo soc ara feliç perquè nou punts de nou son molt importants i més davant un equip que ha donat una bona imatge i que no entenc per què està tant a baix."
"L'equip que jo vull és aquest. Ja diumenge passat vam tenim molt la pilota. Hi ha hagut minuts on hem jugat molt bé. El resultat hagués pogut estar perfectament un 5-4."
"Si Javi Ruiz no para aquestes tinc al Santos darrera que està boig per jugar. És la seva obligació. Tenim un secret ell i jo que ja l'explicaré més endavant, un amulet. Cada vegada que l'agafa entre les mans, zero gols. I en porto un de recanvi. Avui ha estat sensacional. Té tota la meva confiança; és un porter amb molta categoria, però no oblidem els altres que també han estat molt be tot i la gran calor que feia. Ha estat un partit de lluita i entrega."
"Ortega té una sobrecàrrega perquè aquesta setmana hem apretat molt als entrenaments."
RODA DE PREMSA D'EMILIO REMÍREZ
"Ens fa mal veure el joc que hem fet i que de dotze punts només tenim un. Cada dia estem jugant millor però no trobem el gol. Avui hem fet un gran partit i per això estic tranquil. Som un equip de gent honrada i algun dia ens sortirà bé."
"El partit ha estat la xispa i la velocitat d'un equip jove com nosaltres davant la veterania d'un equip experimentat com és el Sant Andreu. Els meus jugadors han estat bé però no hem tret un bon resultat. Jo estic convençut que el diumenge guanyarem al Barbastro. El primer gol que marquem a qui el faci se'l menjaran."
"L'equip ha tingut moltes ocasions i lo de Gorka és una llàstima. No li puc posar cap però perquè avui hem fet un gran partit."
"Si guanyem al Barbastro, tenim els nostres objectius allà i estic segur que guanyarem. Els jugadors tenen gana de fer bé el que fan als entrenaments. És un equip que treballa i el destí diu que algun dia ens sortirà bé."
Web oficial U.E. Sant Andreu
El Sant Andreu B y Josep Maria Gené, a la palestra
JUVENILES/LIGA NACIONAL
16/09/06 03:00 h. BARCELONA - Hoy se pone en marcha la Liga Nacional de juveniles con la disputa de siete encuentros adelantados. El Sant Andreu B y el Josep Maria Gené debutan en una categoría donde el Lleida, Gimnàstic Tarragona, Europa y Gramenet lucharán por conseguir una de las dos plazas de ascenso, aunque no hay que olvidar al Terrassa de Luis Ros que ha confeccionado una equipo muy potente con la incorporación de muchos jugadores de un Jàbac Can Jofresa que se fusionará, casi con toda seguridad, con el Terrassa la próxima temporada E. Berzosa
Mundo Deportivo

Click para ampliar