El Terrassa es el nuevo líder de la categoria al vencer con contundencia
Terrassa-Sant Andreu--3-1
25/09/06 Terrassa: Morales (2), Rangel (2), Sanjulián (3), Raúl Pérez (2), Migue (2), Zafra (3) (Raúl Torres, 1, min. 77), Curro (3), Tarrés (3), Yago (3) (Abraham, 1, min. 58), Dani Navarrete (2), Deus (3) (Jonathan Torres, 1, min. 72)
Sant Andreu: Javi Ruiz (3), David Malo (2), Rodri (1), Ortega (1) (Navas, 2, min. 44), Cervián (1), Charles (2), Santamaría (2), Arnal (2) (Irace, 1, min. 72), Jordi Martínez (3), Godino (1), Fran Piera (1) (Santi Asensio, 1, min. 46).
Goles: 1-0, Yago (min. 16); 2-0, Deus (min. 29); 3-0, Tarrés (min. 74); 3-1, Jordi Martínez (min. 89).
Árbitro: Adrián José Suárez (2). Tarjeta a los locales Rangel y Dani Navarrete y a los visitantes Arnal y Santi Asensio.
Mañé - El Terrassa es el nuevo líder del grupo después de golear a un flojo Sant Andreu que se vio ampliamente superado por el conjunto egarense. Dos goles en la primera parte sentenciaron un choque en el que el Terrassa no vio peligrar los 3 puntos y sólo la falta de acierto en los últimos metros no permitió un resultado más abultado para los locales
-------------------
Web oficial U.E. Sant Andreu
El Sant Andreu perd a Terrassa i deixa escapar el liderat

Gabriel Pérez El Sant Andreu ha deixat escapar el liderat del grup tercer de Segona B al caure al camp d'un Terrassa molt eficaç en les seves accions ofensives. Els egarencs han sumat una justa victòria però el 3-1 final ha estat massa càstig per al conjunt quadribarrat, que no ha tingut la sort de cara a porta als moments puntuals, quan no ha pogut transformar en gols les seves oportunitats.
El partit ha començat amb domini local, però sense que això es traduís en jugades clares de perill durant el primer quart d'hora. El Sant Andreu, per la seva banda, s'ha trobat durant gran part del primer temps amb una gran distància entre les seves línies que no permetia que els homes de davant revessin pilotes en condicions. Malgrat això, en defensa els quadribarrats s'han defensat bé, fins al primer error greu.
Es jugava el minut 16 quan el Terrassa ha provat fortuna amb una pilota llarga. Yago ha agafat l'esquena als dos centrals andreuencs, s'ha plantat sol davant Javi Ruiz, l'ha driblat i ha marcat el primer gol egarenc en la que era tot just la primera ocasió clara dels locals.
El Sant Andreu ha intentat reaccionar i ha pogut fer-ho amb un xut d'Arnal que la defensa local ha pogut desviar a córner. Semblava que els quadribarrats podrien tenir opcions d'igualar, però una altre badada defensiva ha permès al Terrassa marcar el segon. Al minut 29, els egarencs han aprofitat una falta prop de l'àrea per, amb una jugada de pissarra a tres bandes i amb una defensa andreunca massa lenta, deixar tot sol a Deus, que no ha perdonat.
D'aquí al descans, el Sant Andreu s'ha mostrat tocat. Tot i això ha pogut força algun córner i en un d'ells l'àrbitre s'ha empassat un clar penal sobre Rodri, que ha estat empès per darrera de forma clara. Així doncs, els andreuencs no han pogut retallar les distàncies abans del descans.
A la segona part, el conjunt quadribarrat ha sortit més ofensiu i disposat a retallar distàncies davant un rival que ha sabut jugar les seves cartes. Els egarencs es tancaven bé al seu camp i buscaven pispar pilotes aprofitant la precipitació dels andreuencs per sortir al contracop i han tingut diverses opcions per marcar el tercer. Un encertat Javi Ruiz ho ha evitat davant Yago i Deus. Per la seva banda, el Sant Andreu ha anat apropant-se poc a poc amb més claredat a l'àrea de Morales. Primer Godino, després Santi Asensio i Rodri ho han provat amb tres bones oportunitats. La millor l'ha tingut l'andalús, que s'ha quedat sol davant el meta egarenc i ha intentat superar-lo amb una vaselina que ha marxat per sobre el travesser.
Sembla que el Sant Andreu podria retallar diferències fins que ha arribat la jugada polèmica. Una passada llarga ha agafat a la defensa andreuenca molt avançada i a Tarrés sol davant Javi Ruiz. El davanter vermell ha marcat i l'àrbitre, malgrat les protestes dels quadribarrats ha concedit com a vàlida la jugada ja que l'assistent no havia aixecat el banderí.
Als minuts finals, el Sant Andreu no ha llençat la tovallola. Fruit d'això ha pogut maquillar el marcador gràcies a una gran jugada personal de Jordi Martínez i fins i tot podria haver aconseguit el segon en un xut de Irace. La reacció però, havia arribat massa tard i no ha pogut evitar una derrota justa però potser per un marcador una mica excessiu.
Camp: Olímpic. 1.800 espectadors.Terrassa: Morales, Rangel, Raúl Pérez, San Julián, Migue, Jorge Zafra (Raúl Torres, 77'), Curro, Tarrés, Yago (Abraham, 59'), Dani Navarrete i Deus (Jonathan Torres, 71').Sant Andreu: Javi Ruiz, David Malo, Rodri, Ortega (Navas, 44'), Cervián, Charles, Godino, Fran Piera (Santi Asensio, 46'), Arnal (Irace, 71'), Santamaría i Jordi Martínez. Àrbitre: Suárez Betancor (Las Palmas). T.G.: Rangel, Dani Navarrete, Miguel Alvarez (entrenador) / Arnal i Santi Asensio.Gols: 1-0, Yago (16'). 2-0, Deus (29'). 3-0, Tarrés (74'). 3-1, Jordi Martínez (89').
RODA DE PREMSA
Jaume Creixell:"Ha estat un partit maco. Felicito al Terrassa perquè ha estat més viu. A la primera meitat ells han dominat però han arribat poc. Després hem fallat dos gols clars i ens han marcat el tercer en fora de joc. Amb el 3-1, pot ser important pel goal average"."El resultat és enganyós, sota el meu punt de vista. Estic content dels meus jugadors que han donat el cor, han jugat la pilota en un camp que no han regat i estava molt pesat. Hem gaudit una setmana de líders i ara el que cal és tornar a treballar i pensar en el Huesca"."S'ha perdut i qui té la culpa soc jo"."El Terrassa té aquest joc directe i és normal que facin aquestes accions. Si el linier té un 'golondrino' i cada vegada que arriba li fa mal i no aixeca el braç malament"."Hem tingut ocasions de gol que un equip que vol estar a dalt no pot fallar. Els vius han estat ells que no han fallat
Miguel Álvarez"Ja portem uns dies donant bona imatge i avui s'ha refrendat. L'equip ha estat molt bé i ha provat moltes coses que estem treballant. Davant teníem un gran equip. Crec que hem donat una gran sensació d'equip"."Hi ha hagut un equip ha ha estat molt superior a l'altre en tots els sentits, valorant molt al gran rival que teníem al davant"."No hem regat el camp perquè està molt tou, gairebé ens estat demanant que no el trepitgem. Cadascú fa el seu anàlisis"."Tenim molt de marge de millora. Sempre he dit que tenim un grup molt interessant. No hem de treure pit. Hem de seguir treballant igual".