2.11.06

La web del C.E. Europa, www.ceeuropa.com, publicó un buen reportaje tanto del partido del primer equipo como de peñas. Las imágenes y crónica son de Àngel Garreta, webmaster de www.ceeuropa.com
----------
Tricampions!!!
La Copa Barcelona es queda a casa. L'Europa ha aconseguit superar al Sant Andreu per 2-1 a la tercera edició del torneig i, d'aquesta manera, s'ha alçat amb tots els trofeus disputats fins a la data. Després d'arribar al descans amb 0-1, un ràpid gol d'Ivi, a la represa, i un de Marcelo, a un quart del final, han capgirat el marcador.
El Primer Equip de l'Europa ha fet una pausa en el seu temblorós camí per donar una alegria a l'afició contra l'etern rival. Els escapulats s'han retrobat amb la victòria i ho han fet per alçar-se amb el tercer títol consecutiu de la Copa Barcelona.El partit, però, ha començat malament pels graciencs. Una de les malauradament habituals errades defensives ha propiciat un servei massa curt pel porter Iñaki, que ha vist com a mitja sortida Alberto Edjogo es feia amb la pilota per, després de fer un regat en velocitat, transformar el 0-1 als deu minuts de joc. A partir d'aquí l'Europa s'ha posat una mica les piles i almenys ha aconseguit igualar les forces amb l'etern rival. Benja, als 27 minuts, ha tingut un cara a cara amb Santos però el porter quatribarrat ha aconseguit refusar la pilota a servei de cantonada. Sense més novetats ha acabat la primera part.A la represa, un Europa plagat de canvis (on han jugat fins a cinc jugadors del filial), ha igualat l'encontre ben d'hora. Al minut 48, Ivi ha aprofitat una passada interior per endinsar-se a l'àrea i, sobre la sortida del porter, creuar la pilota i marcar el primer gol gracienc.Durant vint minuts, el partit ha tingut fases alternades de domini i d'ocasions -poques-, però no massa elevat de ritme.. fins al minut 75. Masip s'ha fet amb una pilota al mig del camp i, girant sobre si mateix i deixant clavat al seu marcador, ha començat una frenètica carrera per la banda esquerra que ha culminat amb una precisa centrada al segon pal on Marcelo, d'excel·lent cop de cap, ha fet pujar el 2-1 al marcador.Finalment res ha mogut el marcador del partit i Lucas, com a capità de l'Europa, ha rebut el tercer trofeu de la Copa Barcelona. Sens dubte, la millor notícia per l'Europa en aquests moments.

LES DADES DEL PARTIT
01/10/06 · Estadi Nou Sardenya · 250 espectadors
EUROPA: Iñaki, Toni, Gely, Gallego, Víctor López, Fernando, Cirio, Pep, Benja, Delmàs i Quiñones ... També han jugat: Aleix, Santi, Lucas, Palau, Juani, Ivi, Otero, Marcelo, Pule, Marc Pérez i Masip.
SANT ANDREU: Santos, Luís, Cervian, Rodri, Ortega, Charles, Fran Piera, Santi, Arnal, Alberto Edjogo i Borrell ... També han jugat: Miralles, Sito, Viale, Requena, Sergi, Bocchio i Navas.
ÀRBITRE: Pérez Fuentes
TARGETES: Groga a Fernando (Europa) i a Charles i Requena (Sant Andreu).
GOLS: 0-1 (A. Edjogo, 9'); 1-1 (Ivi, 48'); 2-1 (Marcelo, 75').
Les penyes del Sant Andreu guanyen la Copa
La tercera edició de la Copa Barcelona de penyes ha tornat a tenir sabor andreuenc. Les penyes del Sant Andreu s'han imposat per 4 a 8 a les de l'Europa en un partit on la millor condició física visitant ha estat determinant, sobretot al moment d'haver de donar-li la volta a un 2-1 amb que les penyes gracienques s'havien avançat al marcador.

Per segon any consecutiu, l'edició penyística del partit de la Copa Barcelona ha anat a parar a Sant Andreu. Les penyes quatribarrades, que han demostrar seguir estant en millor forma física que les escapulades, han fet valer aquest factor (i un joc més pràctic) per endur-se el seu segon trofeu particular, amb el que ja passen per devant de les penyes gracienques en nombre de títols i salven així l'honor andreuenc de les tres derrotes en la "copa dels grans"Al primer temps, l'Europa ha capgirat un 0-1 per posar-se 2-1 al marcador, i això semblava que faria reeditar l'èxit escapulat de fa dues temporades. No obstant, el pas dels minuts ha fet perdre 'punch' al conjunt gracienc i d'això s'han aprofitat les penyes andreuenques. Finalment, 4 a 8 en un duel on sobretot ha regnat el bon humor.

"Esta mañana se han disputado en el estadio Nou Sardenya de Gràcia los dos partidos de la III Copa Barcelona, competición entre el Sant Andreu y el Europa que consta de un partido de peñas y un partido de primeros equipos, y que se juega un año en cada campo. Se tendría que haber disputado en agosto, pero la participación del Europa en la Copa Catalunya hizo aplazar la Copa Barcelona. A las 9.15 h dio comienzo el espectacular partido de peñas, en que los del Sant Andreu nos impusimos a domicilio por 4-8 (2-3 en el descanso). A destacar un golazo desde el medio del campo, por parte del Sant Andreu.
Después de ducharnos y tomar unas birras en el bar, a las 12.00 h nos fuimos a tribuna a ver el partido entre los primeros equipos del Europa (colista de 3ª división) y el Sant Andreu. Los visitantes se avanzaron con un gol de Alberto Edjogo en la primera mitad. Pero después del descanso el Europa remontó y acabó ganando 2-1, y se llevó la Copa. Al final del partido de "los mayores" se hizo entrega de los trofeos, nosotros lo celebramos cantando "A Plaça Orfila oééé" (indirecta a Creixell...)"

-------------
Por su parte, la web oficial del Sant Andreu, www.uesantandreu.com, informa a través de Gabriel Pérez:

Els andreuencs golegen al partit de penyes a la Copa Barcelona

Gabriel Pérez Els penyistes del Sant Andreu han estat a l'alçada i han revalidat el títol de campions de la Copa Barcelona. En aquesta edició, el triomf té doble mèrit pel fet d'haver-lo aconseguit en camp contrari i amb un resultat realment contundent. Els seguidors andreuencs han mostrat una important superioritat i han golejat per 4 a 8, aconseguint el trofeu de forma més que merescuda.
El partit ha tingut una primera meitat de gran igualtat i amb alternatives al marcador. Els andreuencs s'han avançat ben aviat però després dues badades defensives han situat l'1-2 al marcador. En els pitjors moments l'equip s'ha sabut refer i abans del descans ha marcat dos gols més per anar al vestidor amb un triomf momentani.
Alineació Penyes UE Sant Andreu: Pau, Kerarta, Fanàtic, Sempre Arangueren, GPP, Arnau, X.Eskamot, Segueu Arran, Smoke & Fly, Ulisses i Josep. També han jugat: Maño i Víctor.
Golejadors: Smoke & Fly (3), Josep (2), Víctor (2) i Segueu Arran.

El primer equip no sap seguir l'exemple de les penyes

Gabriel Pérez No ha pogut ser. Per tercera temporada consecutiva, la Copa Barcelona ha anat a parar a les vitrines de l'Europa, que ha sabut remuntar el gol inicial d'Alberto Edjogo. Els quatribarrats ha reservat a jugadors importants de cara al compromís de lliga davant el Badalona. Malgrat això, han presentat un equip prou competitiu però al qual li ha tornat a faltar pegada.
I això que el partit no ha pogut començar de millor forma. Als nou minuts, una errada defensiva l'ha aprofitat molt bé Alberto Edjogo per superar al porter Iñaki. Malgrat el gol en contra, l'Europa ha reaccionat i ha començat a dominar tot i que les seves ocasions han estat més aviat escasses en un primer temps força ensopit. Benja, als 27 minuts, ha tingut la millor opció d'empatar en un ma a ma amb Santos on el porter quatribarrat li ha guanyat la partida.
A la segona part, el conjunt escapulat ha sortit fort i ha empatat mitjançant una acció d'Ivi. El gol ha esperonat a un Sant Andreu que estava adormit, i han començat els seus millor minuts. El conjunt andreuenc ha dominat i ha tingut bones opcions per marcar el segon però li ha faltat punch. Una acció de Borrell que ha preferit passar a Edjogo abans que xutar ha estat la millor. El davanter guineà, però, ha vist com un defensa gracienc se li tirava a sobre i refusava el xut.
Al minut 75, l'Europa ha donat el cop definitiu. Una centrada a l'àrea petita l'ha aprofitat Marcelo per marcar el segon gol. El Sant Andreu ha quedat tocat i ja no ha tingut capacitat de reacció.
Camp: Nou Sardenya. 250 espectadors.

CE Europa: Iñaki, Toni, Gely, Gallego, Víctor López, Fernando, Cirio, Pep, Benja, Delmàs i Quiñones. També han jugat: Aleix, Santi, Lucas, Palau, Juani, Ivi, Otero, Marcelo, Pule, Marc Pérez i Masip.

UE Sant Andreu: Santos, Lluís, Cervian, Rodri, Ortega, Charles, Fran Piera, Santi, Arnal, Alberto Edjogo i Borrell. També han jugat: Miralles, Sito, Viale, Requena, Sergi, Bocchio i Navas.

Àrbitre: Pérez Fuentes. T.G.: Fernando / Charles i Requena.Gols: 0-1, A.Edjogo (9'). 1-1, Ivi (48'). 2-1, Marcelo (75').

----------

El Mundo Deportivo también se hace eco de la Copa Barcelona:

El Europa gana la tercera

COPA BARCELONA El Sant Andreu aún no ha conseguido ganar ninguna edición
José Antonio Pitarch / BARCELONA
02/11/06 03:00 h.El Euoropa se alzó con su tercera Copa Barcelona en un partido típico de trofeo en el que se jugó sin la presión de los puntos.
Los europeistas comenzaron fuertes y en el minuto 4 tuvieron su primera opción con un tiro de Delmás que despejó Santos a córner. La réplica la puso el Sant Andreu cinco minutos después en un balón divido que Alberto luchó con la defensa, se llevó el rebote y frente a la salida de Iñaki remató a puerta vacía subiendo el 0-1. A partir de ahí, el Europa cedió terreno a los cuatribarrados que tocaban mucho en el medio campo pero carecían de la pegada. Los locales, por su parte, tuvieron dos ocasiones que Santos desbarató: una en una falta que botó Isma Quiñones y otra en uno contra uno de Benja que acabó ganando el portero.
En la segunda mitad llegó el carrusel de cambios y nada más salir, el Europa se encontró con el empate tras llegar un balón en profundidad a Ivi que batió al portero de tiro cruzado. A partir de ahí el Sant Andreu empezó a tocar más y fue a por el partido. En el 62', Alberto pudo marcar, pero su cabezazo lo paró el meta escapulado y en el 70 Sergi tuvo también su opción. Pero tres minutos más tarde, una jugada sin peligro en el centro del campo, la luchó muy bien Masip que lanzó un centro al punto de penalti que remató Marcelo de forma imparable. De ahí al final,el Sant Andreu lo intentó pero el marcador ya no se movió

Ficha técnica
Europa, 2
Iñaki, Toni, Geli, Gallego, Víctor López, Fernando, Cirio, Pep, Benja, Delmás e Isma Quiñones. También jugaron Santi, Aleix, Lucas, Palau, Juani, Ivi, Otero, Marcelo, Pule, Marc Pérez y Masip.
Sant Andreu, 1
Santos, Ruiz, Cervián, Rodri, Ortega, Charles, Fran Piera, Santi Asensio, Arnal, Alberto y Borrell. Tambien jugaron: Miralles, Sito, Lucas Viale, Sergi, Irace y Navas.
Goles: 0-1, Alberto (min. 9); 1-1, Ivi (min. 48); 2-1, Marcelo (min. 75).

Incidencias: Partido disputado en el Nou Sardenya, ante unos 800 aficionados. En los prolegómenos del encuentro se jugó el partido entre Peñas de los dos equipos en el que ganó el Sant Andreu por 4 a 8. Árbitro: Pérez Fuentes, muy bien. Amarilla al local Fernando y a los visitantes Charles e Irace.