12.11.06

Previas

El Miapuesta busca un triomf obligat en el retorn a casa d´Ernest Calero
SÍLVIA PLANAS, FIGUERES
La jornada d´avui portarà el «retorn a casa» d´Ernest Calero i set dels jugadors del Miapuesta Figueres. L´actual tècnic del conjunt altempordanès s´havia assegut, en les dues temporades anteriors, a la banqueta del Sant Andreu, com a segon entrenador i hi va viure, tal com ell mateix ha explicat, els seus «millors moments com a esportista».Segurament opinen el mateix homes com Xavi Banal, Quim Boadas, Alberto García, Óscar Céspedes o Xavi Comas, que van viure, amb el conjunt de les quatre barres, l´ascens a Segona B.
Aquesta campanya a Figueres res apunta que s´acabin aconseguint aquests mèrits, malgrat que encara queden molts partits per endavant. El Miapuesta, però, sembla que s´ha encallat a l´últim lloc de la taula i, de fet, ara mateix necessita dues victòries, i que els resultats dels seus rivals a la zona baixa els siguin favorables, per sortir de la zona de descens.
Calero, que s´ha emportat tots els seus homes a Sant Andreu, confia en l´equip. «Cada setmana ens estem entrenant millor i estic segur que els resultats acabaran compensant tota la feina dura que estan fent els meus jugadors», va comentar el tècnic.
Respecte al seu exequip, l´entrenador no creu que sigui un avantatge haver entrenat dos anys als jugadors als quals s´enfronta. «Actualment disposem de molta informació dels equip i no crec que estigui en una posició privilegiada per tractar-se del Sant Andreu», va explicar.
En canvi, el principal aspecte que preocupa Calero té més a veure amb el Narcís Sala que amb els jugadors del Sant Andreu. «Em preocupa que el camp sigui totalment diferent al de Vilatenim, perquè és molt més petit i té gespa artificial d´última generació, cosa que provoca que el joc sigui més ràpid i que, per ells, sigui clarament un avantatge cap a tots els seus rivals», va destacar Calero.
Segons el tècnic de l´equip altempordanès, la superfície del terreny de joc pot ser determinant a l´hora de definir el desenllaç del partit. Per això, aquesta setmana la plantilla s´ha entrenat pràcticament cada dia al camp de La Vinyassa de Roses, que té un terreny de joc més similar al que es trobaran avui al migdia els altempordanesos.
Un altre dels problemes amb què es trobarà el Miapuesta en aquest partit és la baixa per sanció de dos dels seus homes forts al centre del camp: Alan Baró i Iván Díaz. «Són dos jugadors importants però diumenge passat vam demostrar que sense l´Iván podem fer també un bon joc», va explicar Calero.El que està clar és que, sigui amb els jugadors que sigui, l´únic resultat que val pel Figueres és la victòria. Els jugadors, els tècnics i la directiva ho tenen clar. S´han deixat escapar massa punts i, a partir d´ara, a cada partit és obligatori guanyar.
Fuente: Diari de Girona
----------
Sant Andreu espera ganar la apuesta en este choque

12/11/06 03:00 h. BARCELONA/FIGUERES - El Sant Andreu espera lograr los puntos ante el Miapuesta para no descolgarse del pelotón de cabeza. Para este choque, Jaume Creixell se queda sin el operado Sergio Santamaría, sin Cervián, que recayó en el encuentro frente al Badalona, y sin Manel. El ex técnico del Sant Andreu, Ernesto Calero, vuelve al Narcís Sala ahora como rival y tiene sancionados a Iván Díaz y Alan Baró [FIRMAOTRA]Carles Barberà/Jesús Navarro
Javi Ruiz, David Malo, Rodri, Javi Ortega, Sito, Charles, Santi Asensio, Godino, Jordi Martínez, Arnal y Matías Irace. Suplentes: Santos (p.s.), Lucas Viale, Jordi Navas, Fran Piera y Alberto o Ramón Borrell.
Craviotto, Quim Boadas, Banal, Miguel, Albert Siria, Diego Carrillo, Céspedes, Sergio García, Álvaro, Dieguito y Marc Sellarés. Suplentes: Albert García (p.s.), Viale, Xavi Comas, Baby y Miguelito.