30.12.06

Alberto García, al Real Murcia

La Unió fitxa el jove porter David Atiega (Logroñés CF)
(Publicat el 29.12.2006)
La Unió Esportiva Miapuesta Figueres ha incorporat el jove porter David Ruiz Atiega, procedent del Logroñés CF, que ha signat un compromís amb el club blanc-i-blau pel que resta de temporada i la vinent. Nascut a Logroño (La Rioja) ara fa 21 anys (30/03/1985) –compleix condició de sub-23-, David Atiega havia militat les dues temporades anteriors a l’Alfaro, a 2a B, on havia estat titular, però enguany havia estat relegat a la graderia perquè el Logroñés CF, que l’havia fitxat a l’estiu, tenia tres porters.
Per altra part, la Unió i el porter Albert Garcia estan negociant el traspàs del jugador unionista al Murcia, de la 2a Divisió A. El barceloní, de 21 anys i format a les categories inferiors del Barça, ha disputat 810 minuts amb els unionistes –9 partits com a titular. Albert Garcia ja no s'ha entrenat avui.
Fuente: Web Miapuesta Figueres

1 Comments:

A las 12:01, Blogger imapeople dijo...

hey, I just got a free $5000.00 Gift Card. you can redeem yours at Abercrombie & Fitch All you have to do to get yours is Click Here to get a $5000 free gift card for your backtoschool wardrobe

 

Publicar un comentario

<< Home