11.12.06

Crónicas de los Lunes

Cliquea para ampliar

Fuente: www.sport.es/

----------



La bona ratxa s'acaba a Lleida per culpa de petits detalls

Gabriel Pérez El Sant Andreu ha vist trencada la seva bona ratxa al Camp d'Esports de Lleida en un partit que s'ha decidit per petits detalls a favor dels locals. Ha estat un duel molt igualat i en el que cap dels dos equips ha estat superior però un penal innecessari i la mala punteria dels quatribarrats ha evitat que es sumés un punt al camp d'un dels grans rivals en la lluita per la promoció.
El partit ha començat fred, com el clima al Camp d'Esports -poc menys de cinc graus de temperatura-. Tots dos equips jugaven de forma molt tàctica, més preocupats per no cometre errors ni deixar espais que per marcar. Això ha fet que les ocasions de perill hagin brillat per la seva absència en els primers 25 minuts, tret d'algun intent llunyà.
Al minut 29 però, la cosa s'ha començat a animar i ha estat gràcies a uns bons instants de joc del Sant Andreu, que ha disposat de tres clares ocasiones per avançar-se. Primer, Jordi Martínez, després d'una sèrie de rebots, s'ha plantat sol davant Gonzalo però el meta lleidatà ha aconseguit refusar el seu xut. Després, una rematada de Borrell l'ha desviat un defensa local quan el porter estava batut i al 31' Arnal ha estat a punt de sorprendre amb un xut llunyà.
El Lleida, que fins a aquell moment no havia creat perill, ha despertat al tram final del primer temps. Primer, Javi Ruiz s'ha lluït al desviar a córner una falta picada per Luismi i, ja al descompte, Mayor ha rematat per sobre del travesser una centrada des de la banda dreta.
Després del descans, el Lleida ha sortit més fort i ha intensificat la seva pressió sobre la porteria de Javi Ruiz. El premi ha arribat quan Navas ha comés un penal molt innocent i innecessari que Luismi ha transformat en el 1-0.
El Sant Andreu ha intentat reaccionar i poc a poc ha anat agafant les regnes del duel davant un rival que es conformava buscant els contracops. Arnal, al 56', ha provat amb un xut ras que ha deturat el porter Gonzalo. El Lleida s'ha defensat bé i ha deixat pocs espais, però a la última jugada del partit el Sant Andreu ha merescut l'empat després d'una vaselina de David Malo sobre Gonzalo que el travesser ha refusat davant la decepció del mig centenar de seguidors quatribarrats que s'han desplaçat a la Terra Ferma.
Camp: Camp d'Esports. 3.500 espectadors.
Lleida: Gonzalo, Òscar Rubio, Galván, Dorado, Cristian, Rubén, Lozano (Tevenet, 61'), Santos (Giovanni, 79'), Luismi (Urrea, 82'), Joan Tomàs i Mayor.
Sant Andreu: Javi Ruiz, David Malo, Navas, Ortega, Cervián, Charles, Lucas Viale (Santi Asensio, 67'), Borrell (Alberto, 67'), Irace (Miralles, 46'), Arnal i Jordi Martínez.
Àrbitre: Sánchez Maroto (Basc). T.G.: Cristian, Lázaro, Joan Tomàs, Santos / Lucas Viale, Navas, Santi Asensio i Jordi Martínez.
Gol: 1-0, Luismi, pen. (54').
Crónica de www.uesantandreu.com/
----------

El Lleida gana con tibieza al Sant Andreu 1-0
Lleida - Antoni Laso 2006-12-11
No jugó bien el conjunto azul, pero como el Lleida tuvo otra vez un penalty a favor, los tres puntos se quedaron en casa. Pero lo mejor de todo fue la reaparición del sevillano Tevente, que no marcó esta vez, pero que dio claridad a su equipo y supo mantener el resultado mínimo que había anotado Luismi en el minuto 54.

El Lleida sobrevive merced al balón parado. La mejor medicina para calmarle los dolores de cabeza a Felipe sigue siendo el penalty y el libre directo. Sin ellos, las cosas serían muy distintas.
Eso es lo que está salvando al técnico, al director deportivo y a los propios jugadores. Con esta efectividad, los futbolistas esconden sus carencias y al técnico le salen los números.
Ayer, un empate hubiera reflejado la justicia del partido, pero la suerte se decantó para el conjunto azul.
Como siempre en casa, tuvo que ser en la segunda mitad, porque en la primera, el Sant Andreu pudo irse al descanso con una cómoda ventaja.
Y es que son los mismos errores de siempre y la reiteración de los mismos los que condenan a los aficionados azules a no ver casi nada de fútbol en casa.
Felipe aplicó la lógica y situó a Santos por Pablo Sierra y dejó a Tevenet en el banquillo. Pero volvió a cometer el mismo error de siempre. Puso a Rubén y a Lázaro juntos como pivotes defensivos y eso es el ejemplo del antifútbol.
Al final, deberemos creer que el técnico lo tiene como estategia, de lo contrario, es difícil de entender.
Por eso, con dos futbolistas que defienden medianamente bien, es imposible que se pueda ver circulación de balón y verticalidad. Aunque ayer estaba Santos y eso podía aportar al partido algunas dosis de calidad y de aproximación al área.Sin embargo, el Sant Andreu, con un Charles estelar y ayudado por Arnal, controlaba la zona media. Hasta el punto de que en el minuto 29, Jordi se fue de Dorado, Óscar Rubio y Galván y su remate lo detuvo como pudo Gonzalo. Un minuto más tarde era Borrell el que pudo abrir el marcador y, otro minuto más tarde, Arnal remató desviado. Tres remates consecutivos en los peores momentos del Lleida.
Sin orden y con un desbarajuste táctico total, el conjunto azul buscaba su identidad, pero no la encontraba porque Luismi pasaba de la izquierda a la derecha sin control. Tomàs también y Máyor iba a su aire para luchar en solitario y siempre sin opciones.
Basta decir que el primer remate del Lleida entre los tres palos llegó en el minuto 36, cuando Luismi lanzó un libre directo al que respondió el meta Ruiz de forma espectacular.
En el minuto 45, Óscar Rubio centró al primer palo y Máyor llegó con facilidad, pero remató con su habitual inoperancia lejos de la portería cuatribarrada.
En la grada había la habitual indignación porque estaba viendo que su equipo calcaba el partido ante el Figueres o contra el Huesca o contra el Villajoyosa, por poner varios ejemplos. Ramplón, tosco, roto por el centro y sin líder, el conjunto azul soplaba al irse al descanso con el empate a cero y no perdiendo.
La imagen no había cambiado ni tampoco la forma de jugar. Así que había que esperar la reacción en la segunda mitad, como ante otros rivales que visitaron anteriormente el Camp d’Esports.
En la reanudación, el Lleida presentó las mismas credenciales, aunque algo más de ímpetu. El Sant Andreu realizó el cambio de Irace por Miralles para buscar más profundidad por la banda izquierda.
En el minuto 53 llegó la jugada clave del partido. Un balón que intenta controlar Máyor, lo hace de forma poco ortodoxa, pero Viale le derriba por detrás y el colegiado no duda en señalar el penalty. Parecía que era la única forma para poder romper el partido.
Luismi lanzó la pena máxima y, pese a que el meta intuyó el disparo, el balón se fue al fondo de la red. Era un alivio para un Felipe nervioso en la grada y para un Buján que ordenaba poco, pero que se mostraba atento en todo momento a las órdenes de su jefe.
Con el viento a favor, el Lleida intentó llegar con más asiduidad al área rival, pero no fue hasta el minuto 60 cuando apareció Tevenet por Lázaro y se aclaró la situación.Lo que hizo el sevillano es lo que debe hacerse desde el principio. Luis se colocó como organizador, como líder y referencia para sus compañeros y se abrieron los cielos.
El Sant Andreu estaba maduro por el esfuerzo y las ocasiones empezaron a llegar. Tevenet remató tres ocasiones. Tomàs dispuso de una clara ocasión. Máyor también pudo marcar. En fin, la lógica se imponía porque el Lleida cambió de pivotes. Aunque en el último suspiro, Malo mandó un remate al travesaño y puso el miedo en el cuerpo a todos los presentes.
En suma, más de lo mismo. Más errores, más evidencias y muchos problemas para ganar a un rival aseado, pero poco más. A balón parado se puede también ascender.
Crónica de www.lamañana.com
----------
Luismi, de penalti, apea al Sant Andreu de la zona de privilegio
Lleida-Sant Andreu--1-0
11/12/06 03:00 h. Lleida: Gonzalo (2), Óscar Rubio (2), Galván (2), Dorado (3), Cristian (2), Rubén (2), Lázaro (2) (Tevenet, 2, min. 67), Santos (2) (Giovanni, 1, min. 79), Joan Tomás (2), Máyor (2) y Luismi (3) (Urrea, 1, min. 82).
Sant Andreu: Javi Ruiz (2), David Malo (2), Cervián (2), Lucas Viale (2) (Alberto, 1, min. 67), Ortega (2), Charles (3), Borrell (2) (Santi Asensio, 2, min. 67), Navas (2), Jordi Martínez (4), Arnal (3) y Matías Irace (2) (Oriol Miralles, 3, min. 46).
Goles: 1-0, Luismi de penalti (min. 53).
Árbitro: Sánchez Maroto (2). Amarilla a los locales Lázaro, Rubén y Santos y a los visitantes Cervián, Navas, Jordi Martínez, Lucas Viale y Santi Asensio.
Moncayo - Apurado triunfo del Lleida en un partido muy igualado que resolvió en los inicios de la segunda parte cuando mejoró su juego y gracias a un penalti que transformó Luismi. Pese a la derrota, el Sant Andreu causó muy buena impresión y estuvo a punto de lograr el empate en una vaselina de Oriol Miralles en el minuto 94 que se estrelló en el poste
Fuente: Mundo Deportivo
----------

El Lleida supera el Sant Andreu al Camp d’Esports, amb un gol de penal (1-0)
El Lleida ha tornat a guanyar al Camp d’Esports i s’enduu els tres punts que hi havia en joc davant el Sant Andreu, amb un gol de penal de Luismi, situant-se en sisena posició a només un punt de la zona de play-off d’ascens. Els de Felipe Miñambres, que ha vist el partit des de la graderia i compleix així el segon partit de sanció, han repetit l’esquema d’altres partits, amb una primera part força ensopida que el Sant Andreu tampoc ha millorat amb el seu joc. Això sí, el rival ha disposat de les millors ocasions per obrir el marcador, que ha desaprofitat amb grans intervencions de Gonzalo. El joc, molt igualat, s’ha concentrat al mig del camp. La primera oportunitat ha esta pels blaus, amb un xut alt de David Lázaro des de la frontal de l’àrea aprofitant un rebuig del porter, Javi Ruiz. Jordi Martínez ha errat un xut claríssim que Gonzalo ha sabut refusar evitant el primer gol en contra. L’exjugador blau, Arnal, també ha provat la rematada, d’una pilota que li ha arribat d’un rebot, però li ha sortit fora. La millor ocasió per al Lleida ha estat als 36 minuts de joc, amb una falta directa que pica Luismi i que Javi Ruiz envia a córner. També Máyor, a punt d’arribar al descans, ha enviat fora una bona centrada d’Òscar Rubio. Els dos equips s’han tingut molt respecte i el joc no ha agafat ritme fins la segona part. Ha estat llavors quan el Lleida ha portat el pes del partit. També s’ha beneficiat de la reaparició de Tevenet, després d’estar més d’un mes de baixa per lesió, qui ha aportat més ritme i profunditat al joc blau. El porter del Sant Andreu ha refusat un bon remat de Santos, fet dins l’àrea, abans que l’àrbitre del partit, el basc Sánchez Maroto, hagi assenyalat penal de Navas sobre Máyor, al minut 51’. Luismi ha estat l’encarregat de transformar-lo i de marcar el seu sisè gol amb el Lleida. El conjunt local ha sabut organitzar millor el joc a partir del gol i de la sortida al terreny de joc de Tevenet i ha recuperat la bona imatge del joc que sap fer. Ha estat un revulsiu que ha despertat el joc. El Lleida s’ha atansat amb insistència a la porteria defensada per Javi Ruiz buscant la rematada, com la del davanter sevillà del Lleida des de la frontal de l’àrea que ha aturat sense problemes. Els de Jaume Creixell han posat l’ai al cor als blaus just abans que el col•legiat xiulés el final del partit amb una rematada de David Malo que ha anat al travesser. El Lleida espera sumar diumenge que ve a Barbastre la segona victòria que volia abans d’acabar l’any. Els blaus, amb 24 punts, hauran d’imposar-se als aragonesos, en zona de descens, per intentar passar el Nadal en zona de promoció d’ascens.
Fuente: http://www.uelleida.cat/