8.12.06

Noticias desde la web del Lleida

“Encara no sé si podrem comptar amb Tevenet”
Entrevista a: Felipe Miñambres

Felipe Miñambres, entrenador de la UE Lleida, encara no té clar si podrà comptar amb el davanter Luis García Tevenet per al partit de diumenge, al Camp d'Esports, contra el Sant Andreu. Tot i que ja fa dies que s'entrena amb el grup, després de la lesió muscular que es va fer al camp de l'Orihuela fa més d'un mes, Felipe no sap si diumenge podrà reaparèixer: "Encara no ho sé. Avui ha entrenat bé en la primera part, però en la segona se li ha carregat l'altra cama. Ara hem de veure com evoluciona. La seva reaparició és una possibilitat que tenim, però encara no ho tenim clar i hem de veure com funciona en els entrenaments que ens queden abans del partit de diumenge. Hem d'esperar que l'altra cama no se li sobrecarregui en excés".
Miñambres és conscient de la importància del partit davant el Sant Andreu, després de dues jornades sense aconseguir la victòria: "necessitem guanyar per no despenjar-nos de dalt. Després de dos partits en què només hem aconseguit sumar un punt, necessitem una altra bona ratxa, com la que varem tenir de tres victòries seguides. Contra el Sant Andreu hem d'aconseguir la primera per intentar guanyar els dos partits que ens queden abans de les vacances de Nadal, la qual cosa ens permetria afrontar-les amb tranquil•litat i dins o ben aprop de les posicions de promoció d'ascens. Per aquest motiu, el de diumenge és un partit important, però també per al rival”.
Respecte el Sant Andreu, el tècnic lleonès opina que "és un rival que té bons jugadors, però també penso que si nosaltres fem les coses bé, estarem a prop de la victòria. Han recuperat l'efectivitat golejadora perquè Arnal i Jordi Martínez estan fent gols, després de passar d'una època en què els costava marcar-los. Tenen jugadors per fer gols i l'altre dia, contra el Barbastro, els vaig veure i em van agradar molt".
----------

El basc Sánchez Maroto dirigirà el Lleida-Sant Andreu
L’àrbitre Daniel Sánchez Maroto és l’àrbitre assignat per dirigir aquest diumenge el partit al Camp d’Esports entre la UE Lleida i la UE Sant Andreu. El col•legiat, del comitè basc, ha arbitrat sis partits aquesta temporada a Segona Divisió B, sense que es donés cap victòria local. Tots han acabat amb empat a zero o a un a excepció d’un, el Real Racing B 0- SS Reyes 1.Sánchez Maroto va dirigir dotze partits la temporada 2005/06, dels quals tres va ser al Sant Andres, com a equip visitant, i amb tres resultats diferents: un empat (Logroñés CF 0-Sant Andreu 0); una victòria (Peralta 0-Sant Andreu 3); i una derrota (Real Zaragoza B 1- Sant Andreu 0).
----------
El Lleida donarà un euro a la Marató per cada espectador que vingui diumenge al Camp d’Esports
La UE Lleida s’ha afegit al programa d’actes que Televisió de Catalunya organitza cada any per a la Marató, que enguany està dedicada al dolor crònic. El club donarà un euro per cada espectador que diumenge entri al camp per veure el Lleida-Sant Andreu. Els fons que es recaptin en la pròxima edició d’aquesta iniciativa solidària, que tindrà lloc el 17 de desembre, es destinaran a projectes de recerca sobre aquesta malaltia. Per tant, la Fundació La Marató de TV3 serà l’encarregada de gestionar els diners que recapti el Club.El Consell d’Administració del Club entregarà un xec als responsables de la iniciativa, sent una mostra més de la sensibilitat de la UE Lleida cap a aquest tipus de projectes i propostes benèfiques i solidàries.
Fuente: www.ellleida.com