3.1.07

Alberto se despide del Miapuesta

Albert Garcia: "L'oferta del Murcia era irrebutjable"
El porter barceloní, traspassat al club murcià, ja s'ha entrenat avui amb el seu nou equip
---

(Publicat el 02.01.2007) La Unió Esportiva Miapuesta Figueres i el Real Murcia, de la 2a Divisió A, han arribat avui a un acord pel traspàs del porter barceloní Albert Garcia a l’equip vermell. De 21 anys i format a les categories del FC Barcelona, Albert Garcia havia disputat fins ara 810 minuts amb la samarreta de la Unió –9 partits com a titular i 8 com a suplent. El porter va arribar a Figueres procedent del Vila-real, després de jugar també a l’Águilas i al Sant Andreu. El jugador ha fet aquesta tarda el seu primer entrenament amb el conjunt murcià on, de moment, parteix com a tercer porter, tot i que no es descarta que disputi algun encontre amb el filial, del grup 13 de 3a Divisió.
El exandreuense, ante la oportunidad de su carrera
Albert Garcia admet que la proposta del Múrcia “era irrebutjable. Es tracta d’un projecte molt important per a mi, que em permetrà estar a 2a A entrenant i disputant un lloc amb gent de molta qualitat. Aquest és el punt que m’ha fet decidir a marxar. És una molta bona oportunitat, i vaig a un club de renom com el Múrcia”. El barceloní, que feia vuit jornades que era suplent a la Unió, no valora què hagués passat en cas que la proposta li hagués arribat essent titular a Figueres: “Crec que el que he fet és el millor per mi. No sé si hagués marxat en el cas que hagués estat jugant, perquè aquest cas no s’ha donat”. Tot i la seva curta etapa al Miapuesta Figueres –va arribar el passat mes de juliol de l’any passat-, el porter no ha dubtat ni un moment a elogiar el club blanc-i-blau: “Estic molt agraït a l’entitat. A Figueres deixo grans amics, com Diego Carrillo, Ivan Díaz... Estic molt content d’haver conegut una zona nova de Catalunya i el cert és que des del club sempre m’han tractat bastant bé”, comenta.
Albert Garcia, que ha deixat el seu lloc a la Unió a David Atiega, té clar que l’equip figuerenc ho té tot per poder salvar la categoria: “Hi ha jugadors de gran qualitat –Diego Carrillo, Dieguito, Ivan Díaz...- i considero que hi ha suficient equip per sortir de la zona baixa. Veig l’equip molt capacitat, perquè té grans jugadors”, conclou.
Fuente: http://www.miapuestafigueres.com/