31.1.07

El Chino Expósito, al Miapuesta

Manel Expósito, exjugador del Sant Andreu y también del Júpiter, Barcelona B, Atlético de Madrid B, Atlético Aviación y Alcorcón, ha fichado por el Miapuesta Figueres de Ernest Calero hasta final de temporada. Hasta ahora jugaba en el grupo primero en las filas del Alcorcón, como hemos dicho antes. Recordemos que tras jugar en el Sant Andreu, el Figueres se hizo con sus servicios pero no llegó a debutar, pues el Barcelona B abonó varios millones de pesetas por hacerse con él.
La web oficial del conjunto ampurdanés lo cita así:
Arriba el migcampista Manel Expósito (AD Alcorcón)
L'osonenc, de 25 anys, pot jugar a les dues bandes i prové del grup I de 2a B
(Publicat el 31.01.2007) El Miapuesta Figueres comunica de forma oficial la contractació del migcampista osonenc Manel Expósito (AD Alcorcón), que aquest matí ja ha realitzat el seu primer entrenament sota les ordres d’Ernest Calero. Nascut a Sentfores, a pocs quilòmetres de Vic, Expósito, de 25 anys (29/11/1981), ocupa la vacant deixada ahir per Sergio García. El nou jugador unionista havia iniciat la temporada al grup 1 de 2a B amb l’Alcorcón –havia marcat un gol-, que actualment ocupa la 14a posició a la taula. Fa tres anys i mig, Manel Expósito es va comprometre amb la Unió, però no va arribar a jugar ni un sol minut perquè va ser fitxat pel Barcelona B, on va militar durant dues temporades (2003/04 i 2004/05). Després va marxar a l’Atlético Aviación (2005/06). A Catalunya, el migcampista havia vestit anteriorment les samarretes del Vic (1999/00), Júpiter (2000/01) i Sant Andreu (2001/03).
Expósito ja ha pres part aquest matí a la sessió tàctica que el Miapuesta ha realitzat a Vilajuïga. El jugador s’ha mostrat “molt content” amb la seva incorporació a la Unió, un equip que, segons comenta “sempre m’ha agradat. La meva situació a Alcorcón no era del tot dolenta, però amb el temps m’he adonat que la millor opció per a mi era aquesta”. L’osonenc ha agraït “l’interès que han dipositat en mi Txetxu Solvevila i Ernest Calero” i també ha valorat, a l’hora de decidir-se per la proposta altempordanesa, “el fet de poder estar prop de casa”. El migcampista dretà, que pot actuar per les dues bandes, tot i que és més habitual veure’l a l’esquerra, és conscient de la delicada situació del seu nou equip, però es mostra optimista: “Sé que no tenim un mal equip i això em va fer decidir de venir. Estic convençut que podem sortir de baix”.
Manel Expósito atribueix la seva sortida de l’Alcorcón “al fet que no tenia la continuïtat que volia a causa de les rotacions i els canvis de sistema de l’entrenador” i està disposat al Miapuesta, “a aportar tot el que pugui i més, el que demani l’entrenador. Tot el que sigui per sumar serà bo”. El nou jugador blanc-i-blau s’ha compromès amb l’entitat pel que resta de temporada, però amb una opció a una altra.
Per altra part, l'equip farà aquesta tarda un partit d'entrenament contra el seu filial, la FE Vilajuïga, a l'estadi de Vilatenim (19 h).