Sant Andreu-Europa--4-3
Berzosa - El Sant Andreu remontó un 1-3 al descanso y se llevó los tres puntos

Sant Andreu: Oliver (Omar), Francisco, José, Mario, Albert, Oriol, Blas (León), Dani, Marc (Aldo), Rubén (Pacheco) y Adri (Edu)
Europa: Adri, Álex, Martí (Jonathan), Dani Ribero (Marc), Víctor, Edu (Álvaro), Ignacio, Bach, David, Boris y Cruz
Goles: 1-0, Blas Segarra (min. 15); 1-1, David (min. 26); 1-2, Cruz (min. 33); 1-3, Ignacio (min. 44); 2-3, Edu (min. 50); 3-3, Dani (min. 52); 4-3, Rubén (min. 60)
Árbitro: Aguilera Hernando, regular. Amarilla a Francisco, Mario, Pacheco; Víctor
Mundo Deportivo
--------

Del somni al malson en deu minuts

El Juvenil A de l'Europa va passar, en un tres i no res, de tenir tres punts a la butxaca a perdre'ls definitivament. Els escapulats van viure un malson al Narcís Sala en el partit que en el seu dia va ser suspès a principis de desembre. Després de guanyar per 1-3, els escapulats van caure derrotats per 4-3 en només deu minuts.
Un guió de terror és el que va viure l'Europa a l'estadi andreuenc. Mig partit estava al sac en arribar al descans (1-3) i tot va quedar-se en fum en deu minuts, del 53 al 63 de joc, quan els escapulats van encaixar tres gols consecutius. Val a dir, però, que el conjunt quatribarrat comptava entre la seva llista de convocats amb un alt nombre de jugadors que, habitualment, militen al primer equip andreuenc de Divisió d'Honor.
El primer dels equips en foradar la porteria rival va ser el Sant Andreu. Al minut 19, un error en la sortida del porter Adri va ser aprofitar per Blas per enviar la pilota al fons de la xarxa amb el cap. No obstant, l'Europa va portar l'empat al marcador sis minuts més tard. Una jugada similar, aquest cop amb error del porter local Oliver, va convertir-se en gol gràcies a un atent David.Amb l'empat, l'Europa va clavar dues puntilles abans d'arribar al descans. Després d'una combinació de l'equip escapulat, Cruz va fer l'1-2 al minut 34 i al 48 de joc, en ple temps d'afegit, Ignacio, amb una internada per banda dreta, va creuar la pilota lluny de l'abast del porter i va establir l'1-3.
La negra història d'aquest partit va començar als vuit minuts de la represa. Aldo, amb un xut creuat, va fer el 2-3 i gairebé sense temps per apuntar-lo a les anotacions, Dani va aprofitar una sèrie de rebots per portar l'empat al marcador al minut 55. Si perdre l'avantatge no era prou càstig per l'Europa, als 63 de joc Ruben, amb una precisa falta directa, va firmar el gol de la victòria local, el 4-3.
Fins al final, l'Europa ho va intentar més amb el cor que amb el cap, gaudint David d'una gran ocasió per empatar al minut 85. Un cop superat al porter de xut creuat, un central andreuenc va enviar la pilota a la cantonada gairebé sobre la línia de gol. No obstant, els locals també podrien haver ampliat diferències sobre el temps reglamentari, però Adri va mostrar-se segur als darrers instants.
L'Europa, que suma per primer cop en aquesta temporada dues derrotes consecutives, rebrà al líder de la categoria, el Barcelona B, el proper cap de setmana. Tot i no ser fàcil, tocarà guanyar per no perdre el tren de l'ascens.
LES DADES DEL PARTIT
10/01/07 · Estadi Narcís Sala · 100 espectadors
SANT ANDREU B: Oliver (Omar, 60'), Francisco, José, Mario, Albert, Oriol, Blas (León, 68'), Dani, Marc Fernández (Aldo, 28'), Ruben (Pacheco, 84') i Adri (Edu, 45').
EUROPA: Adri, Àlex, Martí (Jhony, 75'), Ribero (Marc, 81'), Víctor, Edu (Álvaro, 75'), Ignacio, Bach, David, Boris i Cruz.
ÀRBITRE: Aguilera HernandoTARGETES: Grogues a Mario, Ruben i Pacheco (Sant Andreu B) i a Víctor (Europa B).
GOLS: 1-0 (Blas, 19'); 1-1 (David, 25'); 1-2 (Cruz, 34'); 1-3 (Ignacio, 45+3'); 2-3 (Aldo, 53'); 3-3 (Dani, 55'); 4-3 (Ruben, 63').
Crónica y Fotos: Àngel Garreta