30.1.07

Sergi González, al Sabadell

El exjugador cuatribarrado Sergi González, formado en las categorías del Europa y tras militar en Hogar Extremeño y Díter Zafra (2ª B), ha encontrado destino, y firmó ayer mismo por la tarde por el Centre D'Esports Sabadell, histórico club de la ciudad vallesana que lucha por subir de categoría, a 2ª B. La noticia de Ràdio Sabadell es la siguiente:
Esports 29/01/2007 21:43
El Centre d'Esports Sabadell confirma el fitxatge de Sergi González pel que resta de temporada i una més
Joan Blanch / El Centre d'Esports Sabadell ha tancat el fitxatge del migcampista sub 23 Sergi González, que ha signat per aquesta temporada i per la que ve. El jugador català que portava dies a proves al conjunt arlequinat ha tancat la seva incorporació, després de convèncer al cos tècnic que encapçala Ramón Moya. Format a la cantera de l'Europa, i la temporada passada al Díter Zafra, aquesta es va iniciar al Sant Andreu però Jaume Creixell no va comptar amb ell i va demanar la baixa. El secretari tècnic arlequinat Paco Garcia Llamas, ha analitzat aquest fitxatge i s'ha mostrat molt content. "És un noi molt polivalent que s'adapta al què buscàvem i que ens pot donar molt rendiment, pensant fins i tot per la propera temporada", ha assegurat el secretari tècnic. A més ara sí amb aquest fitxatge es dóna per tancat el capítol d'incorporacions, tot i que encara falten dos dies per tancar-se el mercat d'hivern.
El mateix Garcia Llamas ha donat una visió general dels fitxatges en aquest mercat d'hivern. "Crec que en línies generals sortim guanyant, perquè hem reforçat totes les posicions que havíem tingut baixes i a més hem sumat un porter". De tota manera i com és llei de vida en el món del futbol, el secretari tècnic ha supeditat el rendiment d'aquests fitxatges als resultats que aconsegueixi l'equip. "Tots els jugadors són contrastats i amb experiència o de qualitat i joves", ha confirmat el secretari tècnic.
Paco Garcia Llamas també ha parlat dels que ja no hi són. El secretari tècnic ha estat molt dur amb Sergio Iglesias. "El jugador hauria d'estar agraït al Centre d'Esports, perquè ell a l'estiu no tenia equip després d'una temporada desastrosa". A més ha afegit que el jugador no ha dit tota la veritat ja que el Sabadell sí que ha presentat una oferta de renovació. "Li vem fer una oferta bastant alta, i a banda de no contestar, ens va deixar tirats per fitxar per un altre equip". Garcia Llamas ha dit que la resta de casos, són personals però que ara s'ha de pensar en el futur i s'ha mostrat segur que l'equip lluitarà fins el final per pujar a la Segona B.
© Ràdio Sabadell 94.6. Prohibida la seva utilizació, reproducció o divulgació total o parcial sense esmentar-ne l'origen.