9.1.07

Sergi González, primera baja

Estaba cantado y entraba en todas las quinielas de altas y bajas. Sergi González, fichado a última hora del Díter Zafra, ya no es jugador andreuense. Pese a que tras el partido ante el Alicante se daba por segura esta baja, no se ha hecho oficial hasta ayer Lunes 8 de enero. Como suele ser típico, la "versión oficial" es que el jugador pide la baja y el club se la da.
Su plaza sub23 podría ser ocupada por otros dos sub23 que están en el equipo pero sin ficha: Lluís Díaz Mestres y Josep Maria Puiggarí Troyano.
La web oficial lo ha anunciado así:

El club accepta la petició de Sergi González i li dona la baixa

Gabriel Pérez El passat 1 de gener es va obrir el mercat d'hivern i els equips, per tant, poden remodelar les seves plantilles per intentar reforçar-se. També és una bona oportunitat per a aquells jugadors que no estan tenint excessives oportunitats i volen buscar més sort en altres clubs. Aquest últim és el cas del fins ara jugador del Sant Andreu, Sergi González.
L'extrem quatribarrat, que ocupava una de les sis places sots'23 obligatòries a la plantilla, no havia entrat massa en els plans del tècnic, Jaume Creixell. De fet, en lliga només havia disputat un minut de joc al camp de L'Hospitalet i a la Copa Federació n'havia jugat 72 al camp del Zaragoza B.
El jugador ha preferit buscar fortuna en un altre equip i ha demanat la baixa. El club li ha concedit i aprofita per desitjar-li molta sort en la seva futura trajectòria.