Diario Sport
-----
1-2: Sant Andreu, lejos del objetivo
Parte de la afición cuatribarrada acabó pidiendo a gritos la dimisión del entrenador Jaume Creixell
05/02/07 03:00 h.Segunda derrota seguida de un Sant Andreu que cada vez ve más lejos el objetivo de la temporada, el ascenso a Segunda. Parte de la afición cuatribarrada perdió la paciencia y acabó pidiendo la dimisión del técnico Jaume Creixell.
El partido comenzó con dominio del Espanyol que pronto inauguró el marcador. Fede centró para Palanca que, de cabeza, no perdonó. La reacción andreuense fue inmediata ya que tres minutos después, Jordi Martínez recepcionó un balón que dejó para Godino quien batió a Biel por bajo. El partido prometía muy buen fútbol y en la siguiente jugada el blanquiazul Zamora envió un chut al larguero. El mismo Zamora enmendó su error diez minutos más tarde al acrivillar a Javi Ruiz, casi sin ángulo, a pase de Juanma. Justo antes del descanso, el Sant Andreu pudo igualar con un disparo de Godino alto y cruzado.
En la segunda parte los cuatribarrados salieron a por el partido aunque a los 57 minutos un chut de los espanyolistas lo sacó la defensa local desde la misma línea de gol. Con el transcurso de los minutos el encuentro se endureció más y terminó con la expulsión de Rodri por una agresión a Márquez
Rodri y Gaspart piden disculpas
Tras su expulsión, el local Rodri, que se encontraba en el túnel del vestuario del Espanyol, volvió a darle un puñetazo a Márquez cuando este iba a incorporar al campo tras ser atendido. Después, el jugador, muy afectado, fue a la caseta visitante obligado por su presidente Joan Gaspart, que le acompañó y ambos se disculparon.
Por otro lado, en rueda de prensa, el entrenador cuatribarrado Jaume Creixell, comentó en referencia a los gritos de parte de la afición que pedían su dimisión: “Soy un hombre de la casa. Tengo mi vida resuelta y si no puedo comer carne, comeré arenques”
Mundo Deportivo
-----

1-2: El filial suma un nou triomf

L’Espanyol B ha obtingut un treballat triomf davant el Sant Andreu (1-2) en un bon partit dels blanc-i-blaus que han administrat a la perfecció el seu avantatge en el marcador durant la segona meitat. Els de Rubi han sortit amb molt d’ímpetu i als vuit minuts Palanca ha avançat als blanc-i-blaus a l'aprofitar un centre de Fede. Poc ha durat l'alegria dels espanyolistes perquè als tres minuts Godino ha empatat després d'una passada en profunditat de Jordi Martínez. L’Espanyol B no s’ha desanimat i en l'acció següent ha disposat d'una clara ocasió per aconseguir el segon gol, encara que la rematada de Zamora ha acabat estavellant-se al travesser. El primer avís ha donat pas al que, finalment, ha estat el gol de la victòria blanc-i-blava. De nou Zamora, en ratxa golejadora, ha culminat una jugada d'estratègia dels pericos. Els primers vint minuts han estat molt entretinguts, però a partir del segon gol visitant el joc no ha estat tan fluid. L’Espanyol B ha tractat d'administrar el seu avantatge mentre que els locals no eren capaços de superar la fèrria defensa blanc-i-blava. En una de les poques oportunitats, Godino a punt ha estat de marcar l'empat just abans del descans. El filial espanyolista ha sortit molt ordenat després de la represa. Els de ‘Rubi’ han jugat molt bé amb el marcador a favor i tant Palanca com Zamora han disposat de sengles ocasions per ampliar l'avantatge. L’Espanyol B ha aguantat amb comoditat el resultat i no ha passat excessives dificultats per assolir la victòria en un partit que ha acabat amb el trist espectacle ofert per Rodri. El central visitant ha agredit dues vegades al blanc-i-blau Javi Márquez i ha acabat expulsat. Ni les males arts de Rodri poden entelar la important victòria del filial que segueix en la zona alta.
Fitxa tècnica Sant Andreu: Javi Ruiz, David Malo, Ortega (Fran Rivera, min.46), Cervián, Rodri, Jordi Navas, Arnal (Charles, min.46), Asensio, Jordi Martínez, Godino i Iraze (Manel, min.70).
Espanyol B: Biel, Toni Lao, Dídac, Fran, Fede, Mikel, Zamora (De Pablos, min.63), Javi Márquez, Bussy (Guitart, min.84), Juanma i Palanca (Brian, min. 79).
Àrbitre: Barberá Fuertes. Va amonestar a Rodino (min.27) i als visitants Mikel (min.30) i Javi Márquez (min.36). Va expulsar a Rodri (min.89). Gols: 0-1: Palanca (min.8); 1-1: Godino (min.11); 1-2: Zamora (min.22).