14.2.07

Jaume Creixell dimite

Jaume Creixell ya no es el entrenador de la Unió, tras la reunión de ayer ante la Junta Directiva. El encargado de enderezar el rumbo es el señor Félix Arnaiz, burgalés que posee gran experiencia en la categoría. La nota oficial del club es la siguiente:

"La Junta Directiva de l’ Unió Esportiva Sant Andreu informa a tots els seus socis i aficionats que un cop estudiats els informes del Secretari Tècnic del Club Sr.Jaume Creixell aquest aconsella que seria oportú i positiu per al nostre equip un canvi d’ entrenador, per tal d’ intentar assolir els objectius fixats a principi de temporada.

El nou entrenador proposat pel Secretari Tècnic Sr. Jaume Creixell és el Sr. Fèlix Arnaiz Lucas, home d’ una llarga i contrastada experiència en la 2ª Divisió B, un cop estudiades varies opcions i analitzat els currículums el la Junta Directiva ha acceptat aquesta proposta entenen que aquesta és la millor opció. La Directiva aprofita l’ avinentesa per agrair la feina l’ estima que ha demostrat Jaume Creixell per al club.

Avui a les 16:30 serà presentat el nou entrenador al planter del primer equip i posteriorment a les 17:15 hi haurà una roda de premsa del Secretari Tècnic Sr. Jaume Creixell per a presentar als mitjans el nou entrenador, tot això a les instal•lacions del club."